Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Banner Suomen kansallisooppera ja -baletti sr / co Mercuri Urval

TyöpaikkakuvausSuomen kansallisooppera ja -baletti tarjoaa ooppera- ja balettiesityksiä sekä muita tapahtumia kaikenikäisille. Vierailuesitykset, koululaisoopperat ja esitysten televisioinnit ja suoratoistot vievät toimintaa kaikkialle Suomeen. Vuosittain on yleensä neljä uutta oopperaensi-iltaa ja kolme balettiensi-iltaa, lisäksi ohjelmistoon palaavia teoksia. Tunnettujen klassikoiden ohella Kansallisooppera ja -baletti esittää myös uutta oopperaa ja tanssia ja erityisesti kotimaisia uutuuksia. Kansallisoopperassa ja -baletissa on noin 530 kuukausi- ja 100 tuntipalkkaista työntekijää, ja lisäksi näytäntövuoden aikana talossa työskentelee noin 900 vierailijaa. Oopperatalo on työyhteisönä kansainvälinen ja monimuotoinen taidealan erikoisammattilaisten organisaatio.Pääjohtajan vastuulla on ylläpitää ja kehittää Suomen kansallisoopperan ja -baletin monipuolista taidetarjontaa. Tavoitteena on ainutlaatuinen asiakaskokemus. Strategia, terve rahoituspohja sekä tulevaisuuden mahdollisuudet ovat tärkeimpiä tehtäviä. Lisäksi henkilöstön työtyytyväisyys ja sidosryhmien huomiointi kuuluvat työhön olennaisesti.

Odotamme pääjohtajalta näyttöä liiketoiminnan johtamisesta, kokemusta asiantuntijaorganisaatiosta sekä ymmärrystä suomalaisesta kulttuurielämästä. Tehtävä on edistää ooppera- ja balettitaidetta, osin digitaalisesti. Pääjohtajan tukena on johtoryhmä sekä myös kansainvälinen ooppera- ja balettiyhteisö. Verkostoituminen, yhteistyö ja hyvät yhteiskuntasuhteet ovat tehtävässä onnistumisen edellytyksiä.

Edellytämme aiempaa johtajakokemusta ja soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Suomen, ruotsin ja englannin kielen taidot ovat työssä välttämättömiä.

Tarjoamme ainutlaatuisen, monikulttuurisen ja -muotoisen työyhteisön, kulttuurin näköalapaikan ja kilpailukykyisen palkan. Toivomme, että tehtävä voidaan aloittaa 1.1.2018.

Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja Leena Niemistö / assistentti Heidi Rainesalo, p. 040 572 5116, [email protected] tai konsultti Seija Malmi / Mercuri Urval, 040 522 5330 tai [email protected]

Hakemukset ja palkkatoivomukset pyydetään jättämään 31.1.2017 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi (viite FI-10067).

Työnantaja: Suomen kansallisooppera ja -baletti sr / co Mercuri Urval Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 08.01.2017 Haku päättyy: 31.01.2017 Ilmoituskanava: Mercuri Urval

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Mercuri Urval Y-tunnus 0732224-8 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

7 880 000 € 8 %

Liiketoiminnan tulos

140 000 € 259 %

Henkilöstö

52 -3

Liikevoitto-%

2 % 300 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, PÄÄJOHTAJA, on ilmoitettu Mercuri Urval -palvelussa 08.01.2017 ja sen on julkaissut Suomen kansallisooppera ja -baletti sr / co Mercuri Urval. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 33 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus