Duunitori suosittelee
Sales Manager

MobileCV Oy

00101 - Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Banner Busch Vakuumteknik Oy / co Mercuri Urval

TyöpaikkakuvausBusch GmbH on vuonna 1963 perustettu, yksi maailman johtava teollisia tyhjiöteknisiä laitteita valmistava ja markkinoiva yritys. Busch-konserni käsittää yli 50 yritystä yli neljässäkymmenessä maassa ja työllistää yli 2900 henkeä eri puolilla maailmaa. Busch käynnisti Suomessa toimivan tytäryrityksensä vuonna 1992. Lisätietoja osoitteesta http://www.busch.fi .


Tehtävässä kehität markkinoilla laadustaan tunnettujen pumppujen ja pumppujärjestelmien myyntiä Suomessa. Liikut työssäsi kentällä syventäen jo olemassa olevia asiakassuhteita ja lisäksi etsit jatkuvasti uusia mahdollisuuksia. Olet myynnin ammattilainen ja vastaat koko myyntiprosessista aina oman myyntisi suunnittelusta tilauksen vahvistumiseen asti. Toimimme laajasti eri teollisuuden alojen kanssa ja tehtävässä pääset myös itse suuntautumaan haluamiisi toimialoihin. Olet lähellä asiakkaitasi, kartoitat heidän tarpeensa, selvität tekniset vaatimukset ja tarjoat oikeat ratkaisut. Teet yhteistyötä sekä tiimisi että kansainvälisten tehtaidemme kanssa, mutta viihdyt itsenäisessä ja liikkuvassa työssä, sillä vastuualueesi kattaa koko Suomen.

Odotamme sinult a aikaisempaa näyttöä menestyksekkäästä myynnistä teollisuudessa. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus sekä ymmärrys teollisuuden prosesseista. Eduksi laskemme osaamisen tyhjiö-, kompressori- tai puhallinteknologiasta, mutta ennen kaikkea innostut myynnistä ja tartut toimeen saavuttaaksesi sinulle asetetut tavoitteet. Osaat esittää oikeita kysymyksiä, tuottaa ratkaisuja ja keskustelet sujuvasti teknisten asiantuntijoiden kanssa. Otat vastuun työstäsi, luot omat suunnitelmasi ja kykenet priorisoimaan sekä tekemään päätöksiä. Kansainvälisenä organisaationa edellytämme sujuvaa englannin kielen taitoa.

Olemme vakavarainen yritys ja tarjoamme sinulle itsenäisen työn vapauksineen ja vastuineen. Panostamme vahvasti laatuun ja työssäsi sinua tukevat sekä paikallinen tiimimme että kansainvälinen organisaatiomme. Tehtävässä pääset pitkäjänteisesti kehittämään myyntiä ja vahvistamaan entisestään omaa osaamistasi teknisen myynnin ammattilaisena.

Lisätietoja tehtävästä Mercuri Urvalissa antavat Heimo Halonen, puh. 040 706 3635 tai Marika Alakare puh. 040 661 3371. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen kuitenkin viimeistään 23.01.2017 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi , viitenumero FI-09896.
Työnantaja: Busch Vakuumteknik Oy / co Mercuri Urval Sijainti: Vantaa Ilmoitus jätetty: 09.01.2017 Haku päättyy: 23.01.2017 Ilmoituskanava: Mercuri Urval

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Mercuri Urval Y-tunnus 0732224-8 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

7 880 000 € 8 %

Liiketoiminnan tulos

140 000 € 259 %

Henkilöstö

52 -3

Liikevoitto-%

2 % 300 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, MYYNTI-INSINÖÖRI, on ilmoitettu Mercuri Urval -palvelussa 09.01.2017 ja sen on julkaissut Busch Vakuumteknik Oy / co Mercuri Urval. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 30 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus