Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Asiakasryhmäpäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Turku

Ilmoitus jätetty 09.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Busch GmbH on vuonna 1963 perustettu, yksi maailman johtava teollisia tyhjiöteknisiä laitteita valmistava ja markkinoiva yritys. Busch-konserni käsittää yli 50 yritystä yli neljässäkymmenessä maassa ja työllistää yli 2900 henkeä eri puolilla maailmaa. Busch käynnisti Suomessa toimivan tytäryrityksensä vuonna 1992. Lisätietoja osoitteesta http://www.busch.fi .Tehtävässä kehität markkinoilla laadustaan tunnettujen pumppujen ja pumppujärjestelmien ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Helsinki myyntialan tehtävät Kerava myyntialan tehtävät Nurmijärvi myyntialan tehtävät Sipoo myyntialan tehtävät Tuusula myyntialan tehtävät Vantaa myyntialan tehtävät Espoo myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mercuri Urval Y-tunnus 0732224-8 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, MYYNTI-INSINÖÖRI, on ilmoitettu Mercuri Urval -palvelussa 09.01.2017 ja sen on julkaissut Busch Vakuumteknik Oy / co Mercuri Urval. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 23 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus