Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Service Delivery Manager, Tamro

Studentwork

Vantaa

Ilmoitus jätetty 03.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lumon Suomi Oy on erikoistunut rakennusten parvekejulkisivutuotteiden ja lasiterassien myyntiin, valmistukseen ja asennukseen - erikoisosaamisalueena lasi- ja alumiinirakentaminen. Sadattuhannet tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Lumonista alansa menestystarinan. He ovat arvioineet Lumonin tuotteet ja palvelut markkinoiden parhaiksi. Yhtiön liikevaihto on noin 130 miljoonaa euroa, josta ulkomaantoimintojen osuus on noin 60 miljoonaa euroa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Mynämäki päällikkötason positiot Naantali päällikkötason positiot Nousiainen päällikkötason positiot Pöytyä päällikkötason positiot Raisio päällikkötason positiot Rusko päällikkötason positiot Turku päällikkötason positiot Aura päällikkötason positiot Kaarina päällikkötason positiot Lieto myyntialan tehtävät Mynämäki myyntialan tehtävät Naantali myyntialan tehtävät Nousiainen myyntialan tehtävät Pöytyä myyntialan tehtävät Raisio myyntialan tehtävät Rusko myyntialan tehtävät Turku myyntialan tehtävät Aura myyntialan tehtävät Kaarina myyntialan tehtävät Lieto päällikkötason positiot myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mercuri Urval Y-tunnus 0732224-8 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, KULUTTAJAMYYNTIPÄÄLLIKKÖ, on ilmoitettu Mercuri Urval -palvelussa 03.01.2017 ja sen on julkaissut Lumon Suomi Oy / co Mercuri Urval. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 23 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus