Duunitori suosittelee
Sales Manager

MobileCV Oy

00101 - Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Beiersdorf Oy on yksi Beiersdorf AG:n yli 150 kansainvälisestä tytäryrityksestä. Nykyaikaisen ihonhoidon kehittäjänä olemme omistautuneet yli 130 vuoden ajan kohtaamaan kuluttajiemme yksilölliset tarpeet. Kansainvälinen menestyksemme perustuu tutkimus- ja tuotekehitysasiantuntemukseemme, innovatiivisiin tuotteisiimme sekä vahvoihin tuotemerkkeihimme. Beiersdorfin tuotemerkki NIVEA on maailman suosituin ihonhoitomerkki. Muita tuotemerkkejämme ovat NIVEA MEN, Labello ja Hansaplast. Tutustu ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Mynämäki myyntialan tehtävät Naantali myyntialan tehtävät Nousiainen myyntialan tehtävät Pöytyä myyntialan tehtävät Raisio myyntialan tehtävät Rusko myyntialan tehtävät Turku myyntialan tehtävät Aura myyntialan tehtävät Kaarina myyntialan tehtävät Lieto myynti- ja kaupan alan johtopositiot Mynämäki myynti- ja kaupan alan johtopositiot Naantali myynti- ja kaupan alan johtopositiot Nousiainen myynti- ja kaupan alan johtopositiot Pöytyä myynti- ja kaupan alan johtopositiot Raisio myynti- ja kaupan alan johtopositiot Rusko myynti- ja kaupan alan johtopositiot Turku myynti- ja kaupan alan johtopositiot Aura myynti- ja kaupan alan johtopositiot Kaarina myynti- ja kaupan alan johtopositiot Lieto myyntialan tehtävät myynti- ja kaupan alan johtopositiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mercuri Urval Y-tunnus 0732224-8 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, KEY ACCOUNT MANAGER NIVEA, on ilmoitettu Mercuri Urval -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Beiersdorf Oy / co Mercuri Urval. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 29 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus