Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Banner Beiersdorf Oy / co Mercuri Urval

TyöpaikkakuvausBeiersdorf Oy on yksi Beiersdorf AG:n yli 150 kansainvälisestä tytäryrityksestä. Nykyaikaisen ihonhoidon kehittäjänä olemme omistautuneet yli 130 vuoden ajan kohtaamaan kuluttajiemme yksilölliset tarpeet. Kansainvälinen menestyksemme perustuu tutkimus- ja tuotekehitysasiantuntemukseemme, innovatiivisiin tuotteisiimme sekä vahvoihin tuotemerkkeihimme. Beiersdorfin tuotemerkki NIVEA on maailman suosituin ihonhoitomerkki. Muita tuotemerkkejämme ovat NIVEA MEN, Labello ja Hansaplast. Tutustu lisää yritykseemme: beiersdorf.fi ja nivea.fi .


Tehtävässä vastaat myynnistä, myynnin suunnittelusta ja asiakasstrategioista sinulle nimettäville asiakkuuksille sekä pitkäjänteisestä asiakassuhteiden kehittämisestä. Teet vakuuttavaa työtä asiakkaidemme kanssa saavuttaaksemme tavoittelemamme myynnin tason ja kannattavuuden. Yllät tavoitteisiin aktiivista asiakastyötä tekemällä sekä kehittämällä, suunnittelemalla ja toteuttamalla kannattavia kampanjoita yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Menestyksekkään asiakastyön takaamiseksi teet läheistä yhteistyötä Beiersdorfin muun myyntitiimin kanssa. Merkittävimpiä sisäisiä yhteistyökumppaneitasi ovat lisäksi myymälä- ja mediamarkkinointi sekä kategoriahallinta. Raportoit tehtävässäsi myyntipäällikölle. Beiersdorf Oy toimii Turussa, mutta tehtävää voi tarvittaessa hoitaa osittain etänä.

Odotamme sinulta vahvaa myyntikokemusta sekä päivittäistavarakaupan ja kaupan ketjujen tuntemusta. Olet vaikuttamishaluinen ja -kykyinen sekä hyvä neuvottelija. Teet erinomaista yhteistyötä niin asiakasverkoston kuin Beiersdorfin oman organisaation kanssa. Osaat organisoida työtäsi ja pidät kaikki langat käsissäsi hektisessäkin ympäristössä. Työssäsi olet tavoitteellinen, systemaattinen ja pitkäjänteinen. Tärkeintä on Can do, make it happen -asenne! Toivomme sinulla olevan ylempi korkeakoulututkinto. Kansainvälisessä yhtiössämme tarvitset sujuvaa englantia päivittäin sisäisessä yhteistyössä.

Arvomme ovat Care, Simplicity, Courage ja Trust. Toimimme vastuuntuntoisesti kuluttajia, asiakkaita ja kollegoita kohtaan, olemme johdonmukaisia, käytännönläheisiä ja nopeita. Toimimme aloitteellisesti, tavoitteellisesti ja näemme muutoksen mahdollisuutena. Pidämme lupauksemme ja kohtelemme muita kunnioituksella.

Tunnistatko itsesi tehtävästä ja tunnetko arvomme omaksesi? Tarjoamme sinulle tunnetut merkkituotteet, joiden taustalla on vahva markkinointi ja näkyvyys, vaikuttamismahdollisuuksia täynnä olevan myyntiroolin sekä mahdollisuuden kansainvälisiin urapolkuihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilla Petra Naavalinna (p. 040 5191 448). Petra on varmimmin tavoitettavissa ma 24.10. klo 14–16 ja ma 31.10. klo 16.30–18.30. Lähetä CV:si ja hakemuksesi englanniksi palkkatoiveineen viimeistään ke 2.11. osoitteessa www.mercuriurval.fi, FI-09869.
Työnantaja: Beiersdorf Oy / co Mercuri Urval Sijainti: Turku Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Mercuri Urval

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Turku

Yritystiedot

Toiminimi Mercuri Urval Y-tunnus 0732224-8 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

7 880 000 € 8 %

Liiketoiminnan tulos

140 000 € 259 %

Henkilöstö

52 -3

Liikevoitto-%

2 % 300 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, KEY ACCOUNT MANAGER NIVEA, on ilmoitettu Mercuri Urval -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Beiersdorf Oy / co Mercuri Urval. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 32 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa