Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Beiersdorf Oy on yksi Beiersdorf AG:n yli 150 kansainvälisestä tytäryrityksestä. Nykyaikaisen ihonhoidon kehittäjänä olemme omistautuneet yli 130 vuoden ajan kohtaamaan kuluttajiemme yksilölliset tarpeet. Kansainvälinen menestyksemme perustuu tutkimus- ja tuotekehitysasiantuntemukseemme, innovatiivisiin tuotteisiimme sekä vahvoihin tuotemerkkeihimme. Beiersdorfin tuotemerkki NIVEA on maailman suosituin ihonhoitomerkki. Muita tuotemerkkejämme ovat NIVEA MEN, Labello ja Hansaplast. Tutustu ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Mynämäki myyntialan tehtävät Naantali myyntialan tehtävät Nousiainen myyntialan tehtävät Pöytyä myyntialan tehtävät Raisio myyntialan tehtävät Rusko myyntialan tehtävät Turku myyntialan tehtävät Aura myyntialan tehtävät Kaarina myyntialan tehtävät Lieto myynti- ja kaupan alan johtopositiot Mynämäki myynti- ja kaupan alan johtopositiot Naantali myynti- ja kaupan alan johtopositiot Nousiainen myynti- ja kaupan alan johtopositiot Pöytyä myynti- ja kaupan alan johtopositiot Raisio myynti- ja kaupan alan johtopositiot Rusko myynti- ja kaupan alan johtopositiot Turku myynti- ja kaupan alan johtopositiot Aura myynti- ja kaupan alan johtopositiot Kaarina myynti- ja kaupan alan johtopositiot Lieto myyntialan tehtävät myynti- ja kaupan alan johtopositiot Mynämäki Naantali Nousiainen Pöytyä Raisio Rusko Turku Aura Kaarina Lieto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mercuri Urval Y-tunnus 0732224-8 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, KEY ACCOUNT MANAGER NIVEA, on ilmoitettu Mercuri Urval -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Beiersdorf Oy / co Mercuri Urval. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 24 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa