Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

As a part of AstraZeneca, the Nordic-Baltic Marketing Company is working to ensure that our innovative products reach the patients that can benefit from it. We work in close collaboration with healthcare in all Nordic and Baltic countries to build value for our customers and success for our medicines. Our ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Tyrnävä myyntialan tehtävät Utajärvi myyntialan tehtävät Hailuoto myyntialan tehtävät Ii myyntialan tehtävät Kempele myyntialan tehtävät Liminka myyntialan tehtävät Lumijoki myyntialan tehtävät Muhos myyntialan tehtävät Oulu myyntialan tehtävät Pudasjärvi myynti- ja kaupan alan johtopositiot Tyrnävä myynti- ja kaupan alan johtopositiot Utajärvi myynti- ja kaupan alan johtopositiot Hailuoto myynti- ja kaupan alan johtopositiot Ii myynti- ja kaupan alan johtopositiot Kempele myynti- ja kaupan alan johtopositiot Liminka myynti- ja kaupan alan johtopositiot Lumijoki myynti- ja kaupan alan johtopositiot Muhos myynti- ja kaupan alan johtopositiot Oulu myynti- ja kaupan alan johtopositiot Pudasjärvi myyntialan tehtävät myynti- ja kaupan alan johtopositiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mercuri Urval Y-tunnus 0732224-8 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, KEY ACCOUNT MANAGER, Respiratory, on ilmoitettu Mercuri Urval -palvelussa 03.01.2017 ja sen on julkaissut AstraZeneca / co Mercuri Urval. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 29 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus