Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Banner Global Blue Finland Oy / co Mercuri Urval

TyöpaikkakuvausGlobal Blue Finland Oy on markkinajohtaja Suomessa. Olemme erikoistuneet maailman nopeimmin kasvavaan toimialaan: kansainväliseen ostosmatkailuun -eli keskitymme matkailijoihin, jotka lähtevät ulkomaille ostoksille. Pyrimme olemaan kansainvälisten matkailijoiden paras ystävä. Global Blue Finlandin liikevaihto vuonna 2015 oli noin 11m₠ ja Suomen organisaation vahvuus noin 40 henkilöä. Lisätietoja www.globalblue.com


Vastaat myyntistrategiamme toteuttamisesta ja yhteistyön kehittämisestä nimetyissä asiakkuuksissa. Teet asiakaskohtaiset myynti- ja tulosbudjetit ja pidät aktiivisesti huolen niiden toteutumisesta. Vastaat asiakkuuksien vuosi- ja kampanjaneuvotteluista ja toteutat myynti- ja markkinointitoimenpiteitä tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi kanssa. Tavoitteenasi on luoda kannattavaa kasvua ja ylläpitää asiakassuhteita aktiivisella arvoa tuottavalla myyntityöllä. Analyyttisellä toiminnallasi näet markkinassa tapahtuvat muutokset ja vastaat muutosten tuomiin haasteisiin uusin, innovatiivisin ratkaisuin. Tehtävässä raportoit toimitusjohtajalle.

Sinulla on todennäköisesti korkeakoulututkinto ja vahvat näytöt avainasiakkuus- ja myyntitehtävistä. Olet arvonmyynnin ammattilainen, jolla on vahvat yhteistyö- ja neuvottelutaidot sekä bisneslähtöinen ajattelutapa. Olet tottunut toimimaan asiakasorganisaatiossa kaikilla tasoilla talousjohdosta myymäläpäällikköön. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä rakentamaan Global Blue Finland Oy:n liiketoimintaa Suomessa vahvan brändin, kansainvälisen toimintaympäristön sekä jatkuvan ammatillisen kehittymisen tarjoavassa yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Max Karsten 020 7420 556 ja Mika Mäkelä 020 720 521. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveella mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10. osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-09799.
Työnantaja: Global Blue Finland Oy / co Mercuri Urval Sijainti: Helsinki Hakemukset: http://www.mercuriurval.com/fi/Countries/Suomi/Tyopaikat-ja-ura/Tyopaikkailmoitus/?ad=44578 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Mercuri Urval

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Mercuri Urval Y-tunnus 0732224-8 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

7 880 000 € 8 %

Liiketoiminnan tulos

140 000 € 259 %

Henkilöstö

52 -3

Liikevoitto-%

2 % 300 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, KEY ACCOUNT MANAGER, on ilmoitettu Mercuri Urval -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Global Blue Finland Oy / co Mercuri Urval. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 28 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa