Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Global Blue Finland Oy on markkinajohtaja Suomessa. Olemme erikoistuneet maailman nopeimmin kasvavaan toimialaan: kansainväliseen ostosmatkailuun -eli keskitymme matkailijoihin, jotka lähtevät ulkomaille ostoksille. Pyrimme olemaan kansainvälisten matkailijoiden paras ystävä. Global Blue Finlandin liikevaihto vuonna 2015 oli noin 11m₠ ja Suomen organisaation vahvuus noin 40 henkilöä. Lisätietoja www.globalblue.com Vastaat myyntistrategiamme toteuttamisesta ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Helsinki myyntialan tehtävät Sipoo myyntialan tehtävät Vantaa myyntialan tehtävät Espoo myynti- ja kaupan alan johtopositiot Helsinki myynti- ja kaupan alan johtopositiot Sipoo myynti- ja kaupan alan johtopositiot Vantaa myynti- ja kaupan alan johtopositiot Espoo myyntialan tehtävät myynti- ja kaupan alan johtopositiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mercuri Urval Y-tunnus 0732224-8 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, KEY ACCOUNT MANAGER, on ilmoitettu Mercuri Urval -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Global Blue Finland Oy / co Mercuri Urval. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 26 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus