Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Banner Nettix Oy / co Mercuri Urval

TyöpaikkakuvausNettiX Oy on sähköisiä markkinapaikkoja verkossa julkaiseva yritys, jonka palveluja ovat mm. Nettiauto.com , Nettikone.com , Nettivene.com , Nettimoto.com , Autosolution.fi ja Huutokaupat.fi . NettiX-tuoteperheen sivustot ovat alansa markkinajohtajia kävijämäärällä, ilmoitusten määrällä ja sivustoilla ilmoittavien maksullisten asiakkaiden määrällä mitattuna. NettiX-palveluissa vierailee lähes miljoona eri kävijää viikossa. Vuonna 2015 NettiX Oy:n liikevaihto oli 12,5 miljoonaa euroa. NettiX Oy on osa Otava-konsernia, joka on yksi Suomen suurimmista mediataloista. Lisätietoja palveluistamme saat osoitteesta www.nettix.fi .


Tehtävässä vastaat moottoritoimialan keskeisimpien markkinapaikkojen kehityksestä yhteistyössä teknisen tiimin kanssa. Pidät jatkuvaa yhteyttä kuluttajiin, asiakkaisiin ja muihin sidosryhmiin ja ammennat proaktiivisesti uusia näkemyksiä tuotekehitykseen. Määrittelyjä tehdessäsi mietit palveluiden toimivuutta kuluttajan näkökulmasta, ja projektien edetessä vastaat myös niiden aikataulutuksesta sekä priorisoinnista backlogissa. Huolehdit siitä, että aloittamasi kehitykset viedään yhdessä tiimin kanssa loppuun asti. Odotamme, että tuotteisiin ja palveluihin riittävästi tutustuttuasi olet valmis kantamaan vastuut myös tuoteomistajuuksista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ymmärrystä sekä verkon kuluttajapalveluista että moottoritoimialojen lainalaisuuksista. Hallitset tekniset integraatiot ja teet product roadmapit tottuneesti. Lisäksi odotamme sinulta itsenäistä työotetta, kykyä ymmärtää kokonaisuuksia sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus verkon mainosmaailmasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään Suomen suurimpia moottoritoimialan markkinapaikkoja yhdessä ammattitaitoisen ja motivoituneen tiimin kanssa. Matalassa ja eteenpäin liikkuvassa organisaatiossamme pääset työskentelemään itsenäisellä otteella ja näkemään oman kädenjälkesi sekä päivittäisessä työssäsi, että yrityksen strategisissa suuntauksissa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Niklas Sutela, puh. 040 772 8270, parhaiten tavoitettavissa 20.10. klo 15–16 ja 28.10. klo 9–10. Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 30.10.2016 mennessä osoitteesta www.mercuriurval.fi, viite FI-09844.
Työnantaja: Nettix Oy / co Mercuri Urval Sijainti: Helsinki Hakemukset: http://www.mercuriurval.com/fi/Countries/Suomi/Tyopaikat-ja-ura/Tyopaikkailmoitus/?ad=44512 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Mercuri Urval

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Mercuri Urval Y-tunnus 0732224-8 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

7 880 000 € 8 %

Liiketoiminnan tulos

140 000 € 259 %

Henkilöstö

52 -3

Liikevoitto-%

2 % 300 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, KEHITYSPÄÄLLIKKÖ, on ilmoitettu Mercuri Urval -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Nettix Oy / co Mercuri Urval. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 28 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa