Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

NettiX Oy on sähköisiä markkinapaikkoja verkossa julkaiseva yritys, jonka palveluja ovat mm. Nettiauto.com , Nettikone.com , Nettivene.com , Nettimoto.com , Autosolution.fi ja Huutokaupat.fi . NettiX-tuoteperheen sivustot ovat alansa markkinajohtajia kävijämäärällä, ilmoitusten määrällä ja sivustoilla ilmoittavien maksullisten asiakkaiden määrällä mitattuna. NettiX-palveluissa vierailee lähes miljoona eri kävijää viikossa. Vuonna 2015 NettiX Oy:n ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Helsinki päällikkötason positiot Sipoo päällikkötason positiot Vantaa päällikkötason positiot Espoo päällikkötason positiot Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mercuri Urval Y-tunnus 0732224-8 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, KEHITYSPÄÄLLIKKÖ, on ilmoitettu Mercuri Urval -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Nettix Oy / co Mercuri Urval. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 25 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa