Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Banner Paroc Oy Ab / co Mercuri Urval

TyöpaikkakuvausParoc on yksi Euroopan johtavia energiatehokkaiden eristeratkaisujen valmistajia uudis- ja korjausrakentamisen, laiva- ja offshore-teollisuuden, akustoinnin ja muun rakentamisen tarpeisiin. Olemme lähes 80-vuotisen historiamme ajan rakentaneet mainettamme innovaatioiden, tuoteominaisuuksien, teknisen osaamisen ja kestävän kehityksen ansiosta. Tavoitteenamme on toimia jatkossakin innovatiivisena ja luotettavan rakennetun ympäristön kumppanina asiakkaillemme. Työllistämme noin 2020 ihmistä tuotantolaitoksillamme Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa, Puolassa ja Venäjällä sekä 14 Euroopan maassa sijaitsevissa myyntitoimistoissa. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 410 miljoonaa euroa. Katso lisää: www.paroc.fi


Vastaat teknisten eristeiden myynnistä ja asiakkuuksien kehittämisestä Länsi-Suomen alueella. Asiakkaasi koostuvat pääosin LVI- ja prosessiteollisuudessa toimivista eristys- ja asennusliikkeistä, jälleenmyyjistä, talotekniikan laitevalmistajista sekä suunnittelijoista. Tavoitteenasi on luoda kannattavaa kasvua ja vahvistaa asemaamme entisestään. Analyyttisellä toiminnallasi näet asiakkaidemme tarpeet ja vastaat niihin innovatiivisin ratkaisuin. Tuoteportfolioosi kuuluu teknisistä eristeistä sekä standardituotteemme että teollisuuden ja laitevalmistuksen tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muun myyntitiimimme, teknisen tuen ja asiakaspalvelumme kanssa.

Sinulla on näyttöjä teknisten tai rakennusteknisten tuotteiden myynnistä ja halu kehittyä alan myyntihenkilöiden ykköskaartiin Suomessa. Koulutustaustasi voi olla tekninen tai kaupallinen. Olet pitkäjänteinen, suunnitelmallinen sekä yhteisiin ja henkilökohtaisiin tavoitteisiin sitoutuvainen. Sosiaalisena henkilönä pidät liikkumisesta asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja muiden sidosryhmien luona sekä nautit myyntityön hyvistä tuloksista. Pystyt saavuttamaan ja ylläpitämään asiakkaiden luottamuksen sekä kehittämään vaativia asiakkuuksia tuottamalla heille aitoa lisäarvoa. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä ja sinulla on englannin kielen perusosaaminen.

Tarjoamme itsenäisen, haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä. Tehtävän sujuvan hoitamisen kannalta toimipaikkasi on lähtökohtaisesti joko Tampereen tai Turun alueella ja olet valmis liikkumaan aktiivisesti Länsi-Suomen myyntialueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntipäällikkö Timo Perämäki, puh. 0400 651447 (ti 25.10. klo 14–15 tai ma 31.10. klo 10–11) ja Mercuri Urvalissa Esko Oja, puh. 020 742 0535. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveella viimeistään 6.11.2016 osoitteessa www.paroc.fi/paroc-yrityksena/tyopaikat/avoimet-tyopaikat .
Työnantaja: Paroc Oy Ab / co Mercuri Urval Sijainti: Tampere - Turku Hakemukset: http://www.mercuriurval.com/fi/Countries/Suomi/Tyopaikat-ja-ura/Tyopaikkailmoitus/?ad=44577 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 Ilmoituskanava: Mercuri Urval

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere - Turku

Yritystiedot

Toiminimi Mercuri Urval Y-tunnus 0732224-8 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

7 880 000 € 8 %

Liiketoiminnan tulos

140 000 € 259 %

Henkilöstö

52 -3

Liikevoitto-%

2 % 300 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ALUEPÄÄLLIKKÖ, on ilmoitettu Mercuri Urval -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Paroc Oy Ab / co Mercuri Urval. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa