Duunitori suosittelee
Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme Jalkinejorjaamo Kesto on vuosikymmeniä Oulun keskusssa toiminut Taitavat Suutarit-ketjuun kuuluva suutariliike, joka etsii jatkajaa omstajapariskunnan siirtyessä ansaituille eläkepäiville.

Suutarimestari perehdyttää tarvittaessa jatkajayrittäjän.

Myytävänä liiketoiminta sisältäen nimen, kaluston ja koneet sekä tarvikevaraston.

Hintapyyntö on 80.000 €

Yrittäjälle tarjotaan mahdollisuus ostaa myös liiketilan hallntaan oikeuttavat osakkeet tai tehdä pitkäaikainen vuokrasopimus liiketiloista.

Tässä varma työllistyminen alan ammattilaiselle tai käsityöammatista kiinnostuneille nuorille.

Web-osoite: http://mentorman.fi Työnantaja: MentorMan Oy Sijainti: Uusikatu 16, 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Keskinen Matti Raimo, Puh: 044 3289 895, matti.keskinen@mentorman.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Uusikatu 16, 90100 OULU

Yritystiedot

Toiminimi mentorman Y-tunnus 2311913-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut MentorMan Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Uusikatu 16, 90100 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus