Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Menestystarinoiden toimipisteessä Helsingissä meitä työskentelee 11 digimarkkinoinnin osaajaa. Toimipisteet meillä on myös Lahdessa ja Turussa. Olemme sähköisen markkinoinnin asiantuntijayritys. Olemme toimineet jo vuodesta 2006 lähtien.

Tehtävämme on tuoda asiakkaillemme mitattavaa lisäarvoa ja tuloksellista liiketoimintaa sähköisten markkinointiratkaisuiden avulla. Ratkaisumme perustuvat tutkittuun tietoon internetin mahdollisuuksista ja testattuihin toimenpiteisiin internet-markkinoinnissa.

Haemme nyt Helsingin Hietalahteen reipasta

Markkinointiassistenttia

Tehtävässäsi avustat asiantuntijoita mm. laatimalla raportteja markkinointitoimenpiteistä asiantuntijoille, avustat markkinointisuunnitelmien tekemisessä sekä avustat toimiston yleisissä tehtävissä.

Koulutuksesi olet hankkinut kaupalliselta alalta, tai olet juuri valmistumassa. Olet mahdollisesti perehtynyt ihmisten käyttäytymiseen verkossa ja olet aidosti kiinnostunut kehittämään markkinointia entistä tehokkaammaksi. Lisäksi sinulla saattaa jo olla käytännön kokemusta Google AdWords-markkinoinnista tai Google Analyticsin käyttämisestä. Lisäksi sosiaaliset media ovat sinulle tuttuja, kenties olet mainontaakin tehnyt.

Arvostamme reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Pro-aktiivisena ja oma-aloitteisena henkilönä pääset myös kehittämään palveluamme entistä paremmaksi. Positiivinen ja iloinen asiakaspalveluhenkisyys on itsestäänselvyys.

Työkielemme on suomi, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän ja mahdollisuuden kehittyä hyvän ja ammattitaitoisen työyhteisön tuella.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si Ville Holm:lle, ville.holm@menestystarinat.fi 31.10.2016 mennessä.

Web-osoite: http://www.menestystarinat.fi Työnantaja: Menestystarinat Oy Sijainti: Köydenpunojankatu 2 a D, 6.krs, 00180 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, Tai heti kun sopiva löytyy Yhteystiedot: HOLM VILLE, 045 636 2673, ville.holm@menestystarinat.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Köydenpunojankatu 2 a D, 6.krs, 00180 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Menestystarinat Oy Y-tunnus 2058153-5 Toimiala Muu ohjelmistojen kustantaminen Rinnakkaistoiminimet None, Hakutulosyhtiö Menestystarinat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 085 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

132 000 € -2 %

Liikevoitto-%

6 % -14 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markkinointiassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Menestystarinat Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Köydenpunojankatu 2 a D, 6.krs, 00180 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa