Duunitori suosittelee
Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Menestystarinoiden toimipisteessä Helsingissä meitä työskentelee 11 digimarkkinoinnin osaajaa. Toimipisteet meillä on myös Lahdessa ja Turussa. Olemme sähköisen markkinoinnin asiantuntijayritys. Olemme toimineet jo vuodesta 2006 lähtien. Tehtävämme on tuoda asiakkaillemme mitattavaa lisäarvoa ja tuloksellista liiketoimintaa sähköisten markkinointiratkaisuiden avulla. Ratkaisumme perustuvat tutkittuun tietoon internetin mahdollisuuksista ja testattuihin toimenpiteisiin internet-markkinoinnissa. Haemme nyt Helsingin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki markkinointi Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt markkinointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Menestystarinat Oy Y-tunnus 2058153-5 Toimiala Muu ohjelmistojen kustantaminen Rinnakkaistoiminimet None, Hakutulosyhtiö Menestystarinat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markkinointiassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Menestystarinat Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00180 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus