Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Haetaan paikallisia MENEKINEDISTÄJIÄ

Myynti ja Markkinointi Volyymi Oy on valtakunnallisesti toimiva, voimakkaasti kasvava tapahtumatoimisto. Olemme mukana messuilla, tapahtumissa, myymälöissä ja erilaisissa kuluttajakohtaamisissa.

Tarjoamme mukavaa työtä huipputiimin, mahtavien tuotteiden sekä asiakkaidemme parissa. Toimintamme perustana on asiakkaidemme tyytyväisyys sekä työntekijöidemme viihtyvyys.

Kasvavan toimintamme myötä haemmekin nyt menekinedistäjiä, toteuttamaan erilaisia kampanjarakennuksia asiakkaidemme toivomusten mukaan päivittäistavarakaupoissa. Työtehtäviin kuuluu oman alueen myymälöissä asiakkaidemme tuotteiden esillepano, hyllyttäminen, kampanjarakennuksien teko sekä tilausten tekeminen. Työ on osa-aikaista ja keikkaluonteista. Työtunnit vaihtelevat alueittain 0-10 h/ viikko. Työajat sijoittuvat arkipäiviin ja pääsääntöisesti 06-16 väliselle ajalle. Sopii hyvin myös lisäansainnan hankintaan.

Kokemus aikaisemmasta menekinedistäjän työstä/ työskentelystä päivittäistavaramyymälöissä katsotaan eduksi. Ajokortti sekä auton käyttömahdollisuus monesti välttämätön.

Odotamme sinulta, että olet omatoiminen, nautit omasta kädenjäljestäsi ja sinulla on kyky sisäistää annetut ohjeet sekä korkea työmoraali. Hallitset perus ATK-taidot ja sinulla on älypuhelin tai tietokoneen käyttömahdollisuus. Kaikki ohjeistuksemme sekä töiden raportointi tapahtuu sähköisesti.

Web-osoite: http://www.volyymi.com Työnantaja: Myynti ja Markkinointi Volyymi Oy Sijainti: 70100 KUOPIO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Täytäthän hakemuksen pikaisesti osoitteessa http://volyymi.com/ tai laita hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen rekry@volyymi.com Sähköpostin otsikoksi tulee laittaa Myyntikonsulentti /Lahti. Halutessasi lisätietoja, ota yhteyttä arkisin 12-13 ,GSM 040-0258874 niin kerromme lisää! Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70100 KUOPIO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Menekinedistäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Myynti ja Markkinointi Volyymi Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70100 - Kuopio , osoitteessa 70100 KUOPIO .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa