Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakastuen ammattilaista Meltwaterin kasvavaan tiimiin. Toimiessasi Meltwaterin Support -yksikössä pääset näkemään, miten organisaatiot hyödyntävät uutismediaa ja sosiaalista mediaa, sekä muita digitaalisia ulkoisen tiedon lähteitä omassa liiketoiminnassaan. Saat reaktiivisia tukipyyntöjä ja asiakastukihenkilönä sinun tulee kyetä löytämään mahdollinen syy asiakkaan ongelmaan ja ratkaista se tehokkaasti. Palvelutukitilanteissa toimit yhteyshenkilönä asiakkaillemme ja ratkot ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Meltwater Finland Oy Y-tunnus 2276311-3 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Client Support, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Meltwater Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus