Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakastuen ammattilaista Meltwaterin kasvavaan tiimiin.

Toimiessasi Meltwaterin Support -yksikössä pääset näkemään, miten organisaatiot hyödyntävät uutismediaa ja sosiaalista mediaa, sekä muita digitaalisia ulkoisen tiedon lähteitä omassa liiketoiminnassaan.

Saat reaktiivisia tukipyyntöjä ja asiakastukihenkilönä sinun tulee kyetä löytämään mahdollinen syy asiakkaan ongelmaan ja ratkaista se tehokkaasti. Palvelutukitilanteissa toimit yhteyshenkilönä asiakkaillemme ja ratkot tukipyyntöjä sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Asiakaskuntamme on laaja ja siksi sinun tulee hallita suomen- ja englanninkieliset tilanteet niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Päivittäisten helpdesk-pyyntöjen lisäksi ratkaiset myös asiakkaidemme kohtaamia haastavampia teknisiä ongelmia. Emme edellytä teknistä koulutusta, mutta HTML ja/tai CSS -osaaminen edesauttavat sinua menestymään tehtävässäsi. Aikaisempi kokemus support-tehtävistä katsotaan eduksi. Laatujärjestelmämme edellyttää tarkkaa toimintaa tukipyyntöjen ja asiakaspalautteen käsittelyssä. Kyky priorisoida kovankin paineen alaisena on kriittistä.

Haemme henkilöä, joka on idearikas, ratkaisukeskeinen ja tavoitteellinen. Persoonaltasi sovit Meltwaterin innostuneeseen, ulospäinsuuntautuneeseen ja positiiviseen työyhteisöön. Arvostamme vahvaa oma-aloitteisuutta etsiessämme proaktiivista tiimipelaajaa. Ongelmanratkaisutaidot, analyyttisyys sekä kyky kohdata asiakas ovat avainasemassa roolissa menestymiseen

Tehtävään valitulle tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä kansainvälisessä yrityksessä, sekä mahdollisuuden oman uran nousujohteiseen kehittämiseen. Saat vastuullisen tehtävän, jossa pääset tekemään itsenäisesti päätöksiä, mutta myös jatkuvan työyhteisön tuen mahtavilta kollegoilta.

Odotamme sinulta:

- Korkeakoulututkintoa tai olet valmistumassa lähiaikoina
- Kykyä omaksua uusia asioita nopeasti, sekä saada asiat ratkaistua
- Aitoa kiinnostusta ja halua oppia uutta B2B myynnistä, markkinoinnista ja asiakkuuksien hallinnasta
- Olet tottunut, että työsi tuloksia mitataan viikko, kuukausi ja vuositasolla

Eduiksi katsotaan:

- Boolean & HTML, CSS -osaaminen
- Sosiaalisen median kanavien hallinta & tuntemus
- ZenDesk -osaaminen yleisten toimisto-ohjelmien ohella

Haastatteluiden ajankohta: marras-joulukuu, Helsinki

Web-osoite: http://www.meltwater.com Työnantaja: Meltwater Finland Oy Sijainti: Mikonkatu 15 A, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löytyessä Yhteystiedot: Karoliina Lehtonen, 0505986218, karoliina.lehtonen@meltwater.com Hakemukset: https://emp.jobylon.com/jobs/6321-meltwater-finland-client-support/ Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mikonkatu 15 A, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Meltwater Finland Oy Y-tunnus 2276311-3 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

6 257 000 € 21 %

Liiketoiminnan tulos

2 393 000 € 16 %

Henkilöstö

42 42

Liikevoitto-%

38 % -5 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Client Support, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Meltwater Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Mikonkatu 15 A, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa