Duunitori suosittelee
Kirjanpitäjä

Staria Oyj

Helsinki

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Plant Controller

Roal Oy / co MPS

01900 - Nurmijärvi

Osaava palkanlaskija Espooseen

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Kesätyöntekijä, rahoitusneuvoja - kauppatieteiden opiskelija tai vastavalmistunut KTM

Finnvera

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme aktiivista ja tunnollista analyytikkoa työharjoitteluun Helsingin Mikonkadulla sijaitsevaan toimistoomme. Tulet toimimaan Support-yksikkömme alaisuudessa analyytikon tehtävissä. Tehtäviisi kuuluu asiakkaidemme mediaseurannan raportointia, tiivistelmien tuottamista sekä tulosten analysointia. Aikaisemman työharjoittelijamme Olli Nykäsen sanoin: "Työnkuvani harjoittelussa oli monipuolinen. Tein paljon lähdeselvitystä, hakujen rakentamista ja tietokannan laajentamista käyttäen Meltwaterin omia ohjelmia. Tämän lisäksi työtehtäviini ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja pankki- ja vakuutusala Helsinki pankki- ja vakuutusala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Meltwater Finland Oy Y-tunnus 2276311-3 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Analyytikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Meltwater Finland Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus