Duunitori suosittelee
Kokki

Sokotel Oy

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Koetko olevasi Drupal kehittäjä joka kykenee ratkaisemaan ongelman kuin ongelman? Koska luomme paljon uutta, erilaisia ratkaisumalleja tarvitaan usein. Sinulla on myös halua työskennellä motivoituneessa tiimissä. Etsimme web-kehittäjää jolla on näkemystä kokonaisuuksista ja haluaa myös vaikuttaa niihin. Hae jo tänään, sillä etenemme heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä tulet antamaan oman panoksesi erilaisiin Drupal projekteihin. Työtehtäväsi tulevat olemaan monipuolista front- ja back-end koodausta. Työ vaatii tarkkuutta ja aikataulussa pysymistä. Toimit osana tiimiä, mutta kehität itsenäisesti projektin osia ja vastaat työstä suoraan Development Managerille. Tehtäväsi ovat monipuolisia ja siksi myös kehityt jatkuvasti.

Etsimämme henkilö on avoimesti kiinnostunut kehittämään itseään ja tuomaan oman panoksensa yrityksemme kasvutarinaan.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Näyttöä aikaisemmista Drupal projekteista joko työn tai omien projektien kautta
- Kokemusta front-end kehittämisestä
- Versionhallinta (git, SVN) hallussa
- Sujuva englanti
- Työnäytteitä, joilla esitellä osaamistasi
- Oma-aloitteinen ja itsenäinen ote työhön

MIKSI MEILLE?
Pääset osaksi pientä nuorekasta tiimiä, jossa ei ole turhaa byrokratiaa ja jossa sinulla on aito mahdollisuus myös vaikuttaa. Yrityksemme kasvaa vahvasti ja Digitoimisto Mekanismissa tulet olemaan tärkeä osa kasvavan yrityksemme ydintiimiä. Tarjoamme mukavan toimisto Brakun kentän vierestä Alppilassa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera rekry@mekanismi.fi otsikolla Drupal -kehittäjä mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Web-osoite: https://www.mekanismi.fi Työnantaja: Mekanismi Oy Sijainti: Läntinen Brahenkatu 8 C, 00510 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Pasi Kärkkäinen, 0451106838, rekry@mekanismi.fi Ilmoitus jätetty: 21.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Läntinen Brahenkatu 8 C, 00510 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Mekanismi Oy Y-tunnus 2062559-3 Toimiala Mainostoimistot

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

195 000 € 16 %

Liiketoiminnan tulos

10 000 € 25 %

Henkilöstö

3 0

Liikevoitto-%

5 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Drupal -kehittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Mekanismi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Läntinen Brahenkatu 8 C, 00510 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa