Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt joukkoomme Kemiön toimipisteeseemme MEKAANIKKOA venealan asennustöihin. Tehtävä koostuu perämoottorien asennus, huolto ja kunnostuksesta, merielektroniikan asennustöistä sekä telakointitehtävistä. Haettavalla henkilöllä toivomme olevan aiempaa kokemusta venealalta tai muuten teknistä osaamista esimerkiksi autoalalta, tietokoneen käytön osaamista, joustavuutta työajoista sekä hyvää paineensietokykyä. Tarjoamme sinulle mukavan ja vaihtelevan työympäristön ja alan koulutuksen vakavaraisessa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kemiönsaari ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kemiönsaari koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mekaanikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kemiön Venekeskus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kemiönsaari .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus