Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt joukkoomme Kemiön toimipisteeseemme MEKAANIKKOA venealan asennustöihin. Tehtävä koostuu perämoottorien asennus, huolto ja kunnostuksesta, merielektroniikan asennustöistä sekä telakointitehtävistä. Haettavalla henkilöllä toivomme olevan aiempaa kokemusta venealalta tai muuten teknistä osaamista esimerkiksi autoalalta, tietokoneen käytön osaamista, joustavuutta työajoista sekä hyvää paineensietokykyä. Tarjoamme sinulle mukavan ja vaihtelevan työympäristön ja alan koulutuksen vakavaraisessa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kemiönsaari ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kemiönsaari koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kemiönsaari .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mekaanikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kemiön Venekeskus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kemiönsaari .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa