Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Haemme kahta kirjanpitäjää CoFi Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Controller

Cargotec

Helsinki

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 29.01.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ylöjärven viikonloppupäivystys Mehiläisen päivystyksetMehiläinen on vastannut Ylöjärven terveyskeskuksen viikonloppupäivystyksestä 1.1.2016 alkaen. Työ pitää sisällään tk-tasoista sairausvastaanottoa perjantai-sunnuntai välisenä aikana. Päivystykseen voidaan sopia joko yksittäisiä tai vakiovuoroja. Pätevyysvaatimuksena on lääketieteen lisensiaatin tutkinto. Potilastietojärjestelmänä Ylöjärvellä on Pegasos, johon järjestetään tarvittaessa perehdytys. Ylöjärvellä on 32 800 asukasta ja se sijaitsee Tampereen naapurissa hyvin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Ylöjärvi muut terveydenhuoltoalan työt Ylöjärvi lääkärit Ylöjärvi hammashoito Ylöjärvi hoitajat muut terveydenhuoltoalan työt lääkärit hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylöjärven päivystys, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 29.01.2016 ja sen on julkaissut Ylöjärven viikonloppupäivystys / co Mehiläinen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylöjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 111 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus