Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Laitilan terveyskeskus Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteetEtsimme alustavassa haussa yleislääketieteen erikoislääkäriä Laitilan Terveyskotiin 2017 alussa alkavaan osa-aikaiseen työjaksoon. Laitilan Terveyskoti ja hyvinvointikeskus Poukanville tarjoavat laajan valikoiman hyvinvointi- ja kuntoutuspalveluja kaikenikäisille. Terveyskoti on 25 ikäihmiselle koti. Asumispalveluita tarjotaan sotainvalidien lisäksi vaikeavammaisille. Etsimme tehtävään yleislääketieteen erikoislääkäriä, jolla olisi mielellään muutama vuosi kokemusta kuntoutuksesta. Tehtävä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Laitila lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yleislääketieteen erikoislääkäri Laitilaan, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Laitilan terveyskeskus / co Mehiläinen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.01.2017. Työpaikka sijaitsee Laitila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 115 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus