Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 29.01.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Mehiläinen Oy Mehiläinen Loviisa Mehiläisen lääkärikeskukset ja sairaalatMehiläisen työterveysasema idyllisen Loviisan keskustassa on alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Loviisassa työskentelee moniammatillinen tiimi: 2-3 lääkärikollegaa päivittäin, työterveyspsykologi, palvelupäällikkö ja neljä työterveyshoitajaa. Loviisassa on myös työfysioterapeutti ja toimistosihteeri. HAEMME JOUKKOOMME YLEISLÄÄKÄRIÄ työskentelemään puolipäiväisesti arkipäivisin, joustavasti 1-5pv/vko. Sijaitsemme aivan Loviisan keskustassa ja meille ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yleislääkäri työterveystyöhön Loviisaan, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 29.01.2016 ja sen on julkaissut Mehiläinen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 115 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus