Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

TyöSyke Oy
Mehiläisen lääkärikeskukset ja sairaalat

TyöSyke Oy on Hämeenlinnan kaupungin ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin omistama työterveysyksikkö, joka tarjoaa palvelut omille työntekijöilleen sekä lakisääteiset työterveyspalvelut Hämeenlinnan alueella toimiville yrityksille. Haemme työterveyslääkäreitä Hämeenlinnan ja Riihimäen toimipisteissä vapautuviin paikkoihin.
Työaika 37h vko, tai osa-aikatyö sopimuksen mukaan. Vaatimuksena hyvä suomenkielen taito ja mielellään aiempaa työkokemusta työterveyshuollosta. Työterveyshuollon erikoistumiskoulutusoikeudet. Kilpailukykyinen korvaus.
Työnantaja: TyöSyke Oy / co Mehiläinen Sijainti: Viipurintie 1-3 D, 13200 Hämeenlinna Yhteystiedot: Karo Vainionpaa Karo.Vainionpaa@mehilainen.fi Sijainti Viipurintie 1-3 D, 13200 Hämeenlinna Ilmoitus jätetty: 29.01.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Mehiläinen

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Viipurintie 1-3 D, 13200 Hämeenlinna

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yleis- tai työterveyslääkärin vastaanottotyötä Hämeenlinnassa / Riihimäellä, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 29.01.2016 ja sen on julkaissut TyöSyke Oy / co Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna , osoitteessa Viipurintie 1-3 D, 13200 Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 105 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa