Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 29.01.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TyöSyke Oy Mehiläisen lääkärikeskukset ja sairaalatTyöSyke Oy on Hämeenlinnan kaupungin ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin omistama työterveysyksikkö, joka tarjoaa palvelut omille työntekijöilleen sekä lakisääteiset työterveyspalvelut Hämeenlinnan alueella toimiville yrityksille. Haemme työterveyslääkäreitä Hämeenlinnan ja Riihimäen toimipisteissä vapautuviin paikkoihin. Työaika 37h vko, tai osa-aikatyö sopimuksen mukaan. Vaatimuksena hyvä suomenkielen taito ja mielellään aiempaa työkokemusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Hämeenlinna lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yleis- tai työterveyslääkärin vastaanottotyötä Hämeenlinnassa / Riihimäellä, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 29.01.2016 ja sen on julkaissut TyöSyke Oy / co Mehiläinen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.12.2016. Työpaikka sijaitsee Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 114 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus