Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Mehiläinen Kielotie ja Airport
Mehiläisen lääkärikeskukset ja sairaalat

Mehiläisen Työelämäpalvelujen ydin ja vahvuus on palvelumalli, jolla pyrimme tiiviiseen ja vaikuttavaan yhteistyöhön asiakasorganisaatioidemme kanssa. Monipuoliset ennaltaehkäisevän työterveyshuollon palvelut sekä kattavat ja hyvin toimivat sairaanhoidon palvelut tukevat myös lääkäreidemme työtä.
Haemme nyt Vantaalle Airportin ja Kielotien Mehiläisiin
VASTAAVAA TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ ja TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ
VASTAAVANA TYÖTERVEYSLÄÄKÄRINÄ (Airport ja Kielotie) olet keskeinen työelämäpalvelujen kehittäjä. Asiakastyön rinnalla toimit työterveysammattilaisten muodostaman tiimin lähiesimiehenä vastaten arjen toiminnan sujumisesta ja kasvun tukemisesta. Tehtäväsi on myös kehittää asiakkuuksien hoitoa sekä johtaa tiimiäsi kohti Suomen parasta asiakaskokemusta. Työaika jakautuu yksiköiden välillä jotka sijaitsevat vain n. 10 km päässä toisistaan ja joiden väliä kulkee tarvittaessa sujuvasti junallakin. Edellytämme työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyyttä.
TYÖTERVEYSLÄÄKÄRINÄ (Airport) vastaat nimettyjen asiakasorganisaatioiden työterveyshuollosta yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Säännöllinen viikkotyö sisältää sekä sairaanhoitoa että ennaltaehkäisevän työterveyshuollon palveluita. Kliinisessä työssä on hyvät tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet. Voit olla työterveyshuollon erikoislääkäri tai työterveyshuoltoon erikoistuva/pitkän kurssin käynyt lääkäri. Tule työterveyslääkäriksi uniikkiin ympäristöön!
TARJOAMME ammattitaitoisen ja yhteiseen onnistumiseen panostavan työyhteisön tuen sekä modernit työskentelyolosuhteet ja toimivat prosessit. Keskustelemme mielellämme täysiaikaisen työn lisäksi myös joustavista työaikaratkaisuista. Voit toimia palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana valintasi mukaan. Ammatinharjoittajalääkärille tarjoamme vankan tuen toimintasi hallinnoimiseen, olitpa sitten jo kokenut tekijä tai vasta harkitsemassa vastaanoton aloittamista.
Tartu nyt ammatilliseen kehittymisen ja menestymisen mahdollisuuteen kasvavassa organisaatiossa! Kerromme mielellämme lisää, joten ota yhteyttä ja kerro minkälainen työskentely sinulle sopii.
Teemu Jääskö
yksikönjohtaja
p. 040 529 4798
teemu.jaasko(at)mehilainen.fi
Mari Mäenpää
palvelupäällikkö, työelämäpalvelut
p. 040 537 9027
mari.maenpaa(at)mehilainen.fi
Yksiköiden osoitetiedot:
Mehiläinen Airport, Lentäjäntie 1, 01530 Vantaa
Mehiläinen Kielotie, Kielotie 7 A, 01300 Vantaa
Työnantaja: Mehiläinen Sijainti: Kielotie 7 A, 01300 Vantaa Yhteystiedot: Krista Leppänen krista.leppanen@mehilainen.fi +358505666751 Sijainti Kielotie 7 A, 01300 Vantaa Ilmoitus jätetty: 02.06.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Mehiläinen

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kielotie 7 A, 01300 Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava työterveyslääkäri ja työterveyslääkäri, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 02.06.2016 ja sen on julkaissut Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Kielotie 7 A, 01300 Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 98 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa