Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 02.06.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Mehiläinen Kielotie ja Airport Mehiläisen lääkärikeskukset ja sairaalatMehiläisen Työelämäpalvelujen ydin ja vahvuus on palvelumalli, jolla pyrimme tiiviiseen ja vaikuttavaan yhteistyöhön asiakasorganisaatioidemme kanssa. Monipuoliset ennaltaehkäisevän työterveyshuollon palvelut sekä kattavat ja hyvin toimivat sairaanhoidon palvelut tukevat myös lääkäreidemme työtä. Haemme nyt Vantaalle Airportin ja Kielotien Mehiläisiin VASTAAVAA TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ ja TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ VASTAAVANA TYÖTERVEYSLÄÄKÄRINÄ ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Vantaa lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava työterveyslääkäri ja työterveyslääkäri, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 02.06.2016 ja sen on julkaissut Mehiläinen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 114 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus