Duunitori suosittelee
Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Mehiläinen Terveyspalvelut Oy
Oma Lääkärisi -terveysasemat

Haemme Turun seudulle vastaavaa lääkäriä Mehiläisen oman yksikön vetäjäksi. Vastaavan lääkärin pätevyysvaatimuksena on yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto.
Ensisijaisesti tehtävään haettavan henkilön tulee olla käytännön lääkäri, joka on kiinnostunut yleislääketieteestä. Hallinnolliseen työhön on aikaa muutama tunti viikossa, loppu aika on kliinistä työtä. Haettavaan tehtävään hallinnollinen kokemus suotavaa, mutta ei välttämätöntä. Kokemus esimiehenä toimimisesta lääkärinä tai muuten toivottavaa.
Työtehtävinä ensisijaisesti hyvä ja tuloksellinen potilastyö, lisäksi henkilöesimiehenä toimiminen lääkäreille ja hoitohenkilöstölle. Esimiestehtäviin kuuluu lähinnä työntekijöiden motivointi ja managerointi, työvuorosuunnittelu, sovituista asioista huolehtiminen ja budjettiseuranta. Näihin saat jatkuvan ison organisaation tuen.
Aloitus sovitusti syksyn aikana tai vuoden 2017 alusta. Palkkaus neuvoteltavissa. Kysy lisää!
Työnantaja: Mehiläinen Sijainti: Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki Yhteystiedot: Kasperi Rasilainen kasperi.rasilainen@mehilainen.fi +358503465265 Sijainti Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki Ilmoitus jätetty: 12.04.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Mehiläinen

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava lääkäri Turun seudulle, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 12.04.2016 ja sen on julkaissut Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 98 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa