Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Uudenkaupungin kaupunki, sosiaali- ja terveyskeskus Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteetHaemme työterveyslääkäriä Uuteenkaupunkiin. Kyseessä on vähintään muutaman kuukauden työjakso 5 pv/viikko työmäärällä ja aloitusajankohta on neuvoteltavissa. Haemme joko työterveyshuollon erikoislääkäriä, tai työterveyshuollosta jonkin verran kokemusta omaavaa yleislääkäriä. Palkkaus avoimesti neuvoteltavissa! Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää. Tervetuloa Uuteenkaupunkiin!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työterveyslääkäri Uuteenkaupunkiin, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 17.08.2016 ja sen on julkaissut Uudenkaupungin kaupunki, sosiaali- ja terveyskeskus / co Mehiläinen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.01.2017. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 115 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus