Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

RekryKoulutus: 15 uutta telineasennuksen ja sääsuojauksen ammattilaista

Ramirent co Uramuuntaja

Helsinki

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Rakennuttamisen Projektipäällikkö, Lakea Oy

Adecco Finland

Finland

DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

Mehiläinen Oy
Mehiläinen Seinäjoki
Mehiläisen lääkärikeskukset ja sairaalat

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläinen ja siihen vuonna 2015 yhdistynyt Mediverkko tarjoavat laaja-alaisimmat palvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Mehiläisessä ja Mediverkossa palveluita tuottaa yhteensä noin 9 000 työntekijää ja ammatinharjoittajaa.
Mehiläisen Työelämäpalvelujen ydin ja vahvuus on palvelumalli, jolla pyrimme tiiviiseen ja vaikuttavaan yhteistyöhön asiakasorganisaatioidemme kanssa. Monipuoliset ennaltaehkäisevän työterveyshuollon palvelut sekä kattavat ja hyvin toimivat sairaanhoidon palvelut tukevat myös lääkäreidemme työtä.
Liity joukkoomme Seinäjoen toimipisteessämme
TYÖTERVEYSHUOLLON ERIKOISLÄÄKÄRI TAI TYÖTERVEYSHUOLTOON PEREHTYNYT YLEISLÄÄKÄRI
TYÖTERVEYSHUOLLON ERIKOISLÄÄKÄRILLE tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittämässä osaavaa ja motivoitunutta, laadukkaaseen työhön sitoutunutta työterveysyksikköämme. Monipuolinen asiakaskuntamme koostuu valtakunnallisista suurista ja keskisuurista yhtiöistä sekä pienemmistä paikallisista yrityksistä useilta eri toimialoilta.
YLEISLÄÄKÄRILLE tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan työterveysammattilaisten joukossa, kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuksia työssä kehittymiseen ja omaan työhön vaikuttamiseen. Toivomme sinulta työterveyshuollon toteuttamiseen tarvittavaa pätevöittävää koulutusta tai aiempaa kokemusta työterveydestä. Keskustelemme myös mielellämme mahdollisuudesta erikoistua työterveyshuoltoon.
Arvostamme monipuolisia kliinisiä taitoja sekä aktiivista, joustavaa ja asiakaslähtöistä työotetta. Sinulla on hyvät valmiudet sekä itsenäiseen työskentelyyn että toimia osana moniammatillista työterveystiimiämme.
Meillä on joustavat mahdollisuudet työskennellä ammatinharjoittajana tai palkansaajana. Palkkasuhteisen työterveyshuollon erikoislääkärin ulottuvilla ovat suuren organisaation henkilöstöedut.
Ammatinharjoittajalääkäreillemme tarjoamme kunkin tarpeen mukaisen, vahvan ja henkilökohtaisen tuen ammatinharjoittajatoiminnan toteuttamiseen. Mediverkko Partners- osakkuus puolestaan mahdollistaa hallinnollisesti helpon tavan pitää vastaanottoa: ulottuvillasi ovat kaikki yritysmuotoisen toiminnan edut sekä valmiit hallintopalvelut.
Keskustelemme mielellämme tilanteeseesi sopivasta työmäärästä tiiviissä ja viihtyisässä työyhteisössämme. Ota yhteyttä ja kerro millainen työskentely sinulle sopii!
Lisätiedot ja yhteydenotot:
Kent Söderlund, yksikönjohtaja
p. 06-3275510 tai 050 0668 937
sähköposti: [email protected]
Riitta Peltola, vastaava työterveyslääkäri
sähköposti: [email protected]

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työterveyslääkäri Seinäjoelle, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 29.01.2016 ja sen on julkaissut Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 109 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus