Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 09.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kymijoen Työterveys Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteetHaemme alustavassa haussa työterveyslääkäriä Kymijoen Työterveyteen Kymijoen Työterveys on Kymenlaakson suurin työterveyspalveluiden tuottaja. Sadan hengen moniammatillinen tiimi tuottaa palveluita noin 1500 yritysasiakkaalle ja 24000 henkilöasiakkaalle Kouvolan, Kotkan, Haminan, Pyhtään, Miehikkälän ja Virolahden alueilla. Tehtävään etsitään ensisijaisesti työterveyshuollon erikoislääkäriä, mutta myös työterveyshuollosta kokemusta omaava yleislääkäri soveltuu tehtävään. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Kouvola lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työterveyslääkäri Kymijoen Työterveyteen, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 09.08.2016 ja sen on julkaissut Kymijoen Työterveys / co Mehiläinen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.12.2016. Työpaikka sijaitsee Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 114 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus