Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.06.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kaksineuvoinen, kuntayhtymä (Kauhava) Kauhavan terveysasema Mehiläisen lääkärikeskukset ja sairaalatEtsimme Kauhavan terveyskeskukseen työterveyshuollon erikoislääkäriä työskentelemään osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan työterveyshuollon parissa sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Autamme mielellämme majoitusjärjestelyissä kauempaa tulevia. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä: 050 468 7726 [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Kauhava lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työterveyslääkäri, Kauhavan terveyskeskus, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 14.06.2016 ja sen on julkaissut Kauhavan terveysasema / co Mehiläinen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.12.2016. Työpaikka sijaitsee Kauhava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 115 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus