Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.02.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Mehiläinen Raasepori Mehiläisen lääkärikeskukset ja sairaalatOlemme aloittaneet Lääkärikeskustoiminnan Tammisaaressa ja Työterveysaseman toiminnan Karjaalla. Mehiläisen Työelämäpalvelujen ydin ja vahvuus on palvelumalli, jolla pyrimme tiiviiseen ja vaikuttavaan yhteistyöhön asiakasorganisaatioidemme kanssa. Monipuoliset työkyvyn johtamisen palvelut sekä kattavat ja hyvin toimivat sairaanhoidon palvelut varmistavat lääkärille toimivan ja motivoivan työympäristön. Mehiläisessä on panostettu käyttöjärjestelmiin, jotta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile eri hakusanoja.

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, VASTAAVA LÄÄKÄRI - Karjaalle tai Tammisaareen, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 12.02.2016 ja sen on julkaissut Mehiläinen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.02.2017. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 115 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus