Duunitori suosittelee
Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Mehiläinen Terveyspalvelut Oy
Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

Etsimme nyt työterveyshuollon lääkäreitä, erikoislääkäreitä tai tth:n pitkän kurssin suorittaineita lääkäreitä työskentelemään Satakunnan alueella. Työn aloitus sopimuksen mukaan ja työpanos koko- tai osa-aikaisesti tilanteesi mukaan. Työskentely onnistuu sekä palkkasuhteessa että ammatinharjoittajana. Tarjoamme hyvän mahdollisuuden räätälöidä työtoimenkuvaa ja vastuualueita.
Työnantaja: Mehiläinen Sijainti: Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki Yhteystiedot: Olli Palkivaara olli.palkivaara@mehilainen.fi +358469214717 Sijainti Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki Hakemukset: https://www.mehilainen.fi/meille-toihin/tyoterveyshuollon-laakareita-satakunnan-alueelle Ilmoitus jätetty: 22.03.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Mehiläinen

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työterveyshuollon lääkäreitä Satakunnan alueelle, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 22.03.2016 ja sen on julkaissut Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 97 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa