Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Työpaikkakuvaus

Mehiläinen Itäkeskus
Mehiläisen lääkärikeskukset ja sairaalat

Mehiläisen Työelämäpalvelujen ydin ja vahvuus on palvelumalli, jolla pyrimme tiiviiseen ja vaikuttavaan yhteistyöhön asiakasorganisaatioidemme kanssa. Monipuoliset ennaltaehkäisevän työterveyshuollon palvelut sekä kattavat ja hyvin toimivat sairaanhoidon palvelut tukevat myös lääkäreidemme työtä.
Haemme nyt Helsinkiin, Itäkeskuksen Mehiläiseen
TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ
moniammatilliseen tiimiin, jossa toimii vastaava työterveyslääkäri, lääkärikollegoita sekä työterveyspsykologi, -fysioterapeutti ja kokenut työterveyshoitaja.
Voit olla työterveyshuoltoon erikoistuva tai pitkän kurssin käynyt lääkäri. Meillä pääset kehittymään edelleen, kasvattamaan ammatillista osaamistasi ja vaikuttamaan omaan työhösi. Työyhteisössämme panostetaan yhdessä onnistumiseen ja työtämme sujuvoittavat modernit olosuhteet ja työkalut sekä toimivat prosessit. Työskentelyn aloituksesta ja muodoista voidaan keskustella joustavasti. Ammatinharjoittajuuden valitsevalle lääkärille tarjoamme erinomaisen tuen ammatinharjoittajatoiminnan hallinnoimiseen, olitpa sitten jo kokenut tekijä tai vasta harkitsemassa vastaanoton aloittamista.
Kerron mielelläni lisää, ota yhteyttä!
Erja Penttinen
Operatiivinen päällikkö
Työelämäpalvelut Mehiläinen Itäkeskus
p. 0400 906 866 tai erja.penttinen(at)mehilainen.fi
Työnantaja: Mehiläinen Yhteystiedot: Krista Leppänen krista.leppanen@mehilainen.fi +358505666751 Ilmoitus jätetty: 22.03.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Mehiläinen

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työterveyslääkäri Mehiläinen Itäkeskukseen, Helsinkiin, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 22.03.2016 ja sen on julkaissut Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 104 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus