Duunitori suosittelee
Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus

Työterveys Wellamo Oy
Mehiläisen lääkärikeskukset ja sairaalat

Työterveys Wellamo Oy tuottaa työterveyspalveluja Päijät-Hämeen maakunnan alueella, 10 toimipisteessä.
http://www.tyoterveyswellamo.fi/
Yritys tuottaa sekä ennalta ehkäisevää työterveyshuoltoa että työterveyspainotteista sairaanhoitoa. Henkilöasiakkaita on noin 30 000 ja työnantaja-asiakkaita 2800. Henkilöstöä on 85: työterveyslääkäreitä, työterveyshoitajia, työterveyspsykologeja, työfysioterapeutteja ja työterveyssihteereitä sekä hallinnon henkilöstöä.
Työterveys Wellamo Oy on perustettu v. 2010 ja sen omistavat Päijät-Hämeen alueen kunnat ja kaksi kuntayhtymää. Yritys kuuluu Lahden kaupungin konserniin.
Haemme nyt Wellamoon työterveyshuollon tuntevia lääkäreitä vapautuviin paikkoihin. Mahdollisuus sopia koko- tai osa-aikaisesta työstä. Wellamo toimii työterveyshuollon erikoistumispaikkana. Erittäin hyvä seniori tuki ja hyvähenkinen työyhteisö. Hyvä korvaus!
Työnantaja: Työterveys Wellamo Oy / co Mehiläinen Yhteystiedot: Karo Vainionpaa Karo.Vainionpaa@mehilainen.fi Hakemukset: https://www.mehilainen.fi/meille-toihin/tyoterveys-wellamo-oy-0 Ilmoitus jätetty: 29.01.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Mehiläinen

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lääkäreitä Työterveys Wellamoon, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 29.01.2016 ja sen on julkaissut Työterveys Wellamo Oy / co Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 97 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa