Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 29.01.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Turun kaupunki Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteetHaemme Turkuun aikuisten yleispsykiatrian poliklinikalle psykiatrian erikoislääkäreitä, psykiatriaan erikoistuvia tai psykiatriasta kiinnostuneita yleislääkäreitä 2.1.2017 alkaen. Mahdollisuus täysiaikaiseen ja osa-aikaiseen työhön, sekä työjakson pituus on sovittavissa joustavasti. Kysy lisää jos kiinnostuit....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Turku psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Turun psykiatrinen erikoissairaanhoito, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 29.01.2016 ja sen on julkaissut Turun kaupunki / co Mehiläinen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.01.2017. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 115 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus