Duunitori suosittelee
Ohjelmistokehittäjä Muvika Oy:lle Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

eCommerce Content Specialist, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Mehiläinen Oy HallintoHaemme Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ DIGITAALISET PALVELUT -YKSIKKÖÖN Haluatko päästä tekemään työtä, jolla on aidosti merkitystä ihmisten terveydelle ja hyvinvoinnille? Tuotepäällikkönä vastuullasi on oma tuoteportfolio. Varmistat ja kehität tuoteportfolion kilpailukykyä ja näkyvyyttä asiakkaille sekä Mehiläisen omille asiantuntijoille. Vastaat tuotteen elinkaaresta, sen ominaisuuksista, kehityksestä, koulutuksista ja myynnin tuesta. Kuulut ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Helsinki päällikkötason positiot Helsinki palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Helsinki markkinointi päällikkötason positiot palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotepäällikkö Digitaaliset palvelut -yksikköön, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Mehiläinen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 115 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus