Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Mehiläinen Oy
Hallinto

Haemme Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen
TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ DIGITAALISET PALVELUT -YKSIKKÖÖN
Haluatko päästä tekemään työtä, jolla on aidosti merkitystä ihmisten terveydelle ja hyvinvoinnille?
Tuotepäällikkönä vastuullasi on oma tuoteportfolio. Varmistat ja kehität tuoteportfolion kilpailukykyä ja näkyvyyttä asiakkaille sekä Mehiläisen omille asiantuntijoille. Vastaat tuotteen elinkaaresta, sen ominaisuuksista, kehityksestä, koulutuksista ja myynnin tuesta. Kuulut Digitaalisten palveluiden tiimiin ja tuet myös muiden tuotepäälliköiden tuoteportfolioiden kehittymistä. Olet tärkeä tuki Mehiläisen myyntitiimeille ja asiakkaille eri liiketoiminta-alueilla.
Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä kommunikaatiotaitoja, yhteistyökykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä, vahvaa implementointi-osaamista, perusymmärrystä informaatioteknologiasta sekä tervettä kyseenalaistamista.
Tehtävässä onnistumisen mittareina ovat projektisuunnitelmien tavoitteiden toteuttaminen, asiakastyytyväisyys, myynnin kehitys ja taloudelliset tulokset. Tehtävässä suoriutumista tukevat aiemmat näytöt ja tulokset menestyksekkäästä projekti- ja asiakastyöstä, mieluiten vastaavalla alalla ja markkinakentässä.
Sinulla on tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto, näyttöjä palvelu- tai liiketoimintaprosessien onnistuneesta digitalisoinnista sekä kokemusta terveydenhuollon perusteista, myynnistä ja vaativien asiakasprojektien hallinnasta.
Työ mahdollistaa kehittämisen ja kehittymisen dynaamisessa, terveysalan johtavassa yrityksessä. Sinulla on mahdollisuus päästä terveysalan näköalapaikalle tekemään aidosti merkityksellistä työtä loistavan tiimin jäsenenä.
Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi 28.10.2016 mennessä osoitteeseen ossi.laukkanen@mehilainen.fi . Aloitamme soveltuvien henkilöiden haastattelut saman tien. Lisätietoja tehtävästä antaa Ossi Laukkanen 19.10. klo 12-13 ja 24.10. klo 12-13. puh. 040 049 2149.
Työnantaja: Mehiläinen Sijainti: Pohjoinen Hesperiankatu 13 B, 00260 Helsinki Yhteystiedot: Mari Uotila Mari.Uotila@mehilainen.fi +358440671846 Sijainti Pohjoinen Hesperiankatu 13 B, 00260 Helsinki Hakemukset: https://www.mehilainen.fi/meille-toihin/tuotepaallikko-digitaaliset-palvelut-yksikkoon Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Mehiläinen

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pohjoinen Hesperiankatu 13 B, 00260 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotepäällikkö Digitaaliset palvelut -yksikköön, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 13 B, 00260 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 98 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa