Duunitori suosittelee
Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Mehiläinen Oy HallintoHaemme Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ DIGITAALISET PALVELUT -YKSIKKÖÖN Haluatko päästä tekemään työtä, jolla on aidosti merkitystä ihmisten terveydelle ja hyvinvoinnille? Tuotepäällikkönä vastuullasi on oma tuoteportfolio. Varmistat ja kehität tuoteportfolion kilpailukykyä ja näkyvyyttä asiakkaille sekä Mehiläisen omille asiantuntijoille. Vastaat tuotteen elinkaaresta, sen ominaisuuksista, kehityksestä, koulutuksista ja myynnin tuesta. Kuulut ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Helsinki päällikkötason positiot Helsinki palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Helsinki markkinointi päällikkötason positiot palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotepäällikkö Digitaaliset palvelut -yksikköön, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Mehiläinen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 108 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus