Duunitori suosittelee

Työpaikkakuvaus

Lahden terveyskeskus
Lahden kaupungin sairaala
Mehiläisen päivystykset

Mehiläinen vastaa Lahden Keskustan ja Eteläisen lähiklinikan avovastaanottopalveluiden tuottamisesta. Oma Lääkärisi -lähiklinikoiden päiväaikainen terveyskeskuspäivystys hoidetaan suurimmaksi osaksi Lahden kaupunginsairaalassa NOPSA-päivystyksessä, jossa useampi Mehiläisen lääkäri paikalla joka arkipäivä. Päiväpäivystäjän lisäksi pisteessä toimii arkipäivisin myös erillinen traumapäivystäjä. Trauma- ja päiväpäivystäjän lisäksi sairaanhoitajavetoisessa päiväpäivystyksessä toimii Mehiläisen lääkäri konsultaatiolääkärinä. Lahdessa voi myös hyväksyttää erikoistumiseen liittyviä tk-palveluita. Töihin voi yhdistää halutessa ilta- ja viikonloppuvuoroja Päijät-Hämeen keskussairaalan yhteispäivystyksen, Akuutti24, päivystysvuoroja.
Pätevyysvaatimus: LL/LK
Potilastietojärjestelmä: Pegasos, jossa sanelumahdollisuus
Osoite: Harjukatu 48, 15100 Lahti
Päivystysvuorot:
Päiväpäivystys arkisin klo 8-16
Traumapäivystys arkisin klo 8-16

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Traumapäivystystä Lahden kaupunginsairaalan Nopsa-päivystyksessä, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 29.01.2016 ja sen on julkaissut Lahden kaupungin sairaala / co Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 115 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus