Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Back Office -toimihenkilö

Finnfund, Helsinki / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Liedon kunta
Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

Mehiläinen on valittu Liedon kunnan terveyskeskuslääkäripalveluiden puitesopimustuottajaksi ja haemme nyt Lietoon erimittaisiin sijaisuuksiin terveyskeskuslääkäreitä.
Työnkuvaan kuuluu terveyskeskuslääkärin vastaanottotyö (esim. ajanvarausvastaanotto, lastenneuvola, äitiysneuvola ja akuuttivastaanotto). Vastaanottotyö käsittää Härkätien terveyskeskuksen yhteistoiminta-alueen (Lieto, Koski Tl, Marttila ja Tarvasjoen taajama) Toimipiste on ensisijaisesti Liedossa, mutta tarvittaessa myös muissa vastanottopisteissä. Lääkärin perustyöaikainen vastaanottotyö tapahtuu kaikkina arkipäivinä maanantaista perjantaihin kello 8.00?16.00.
Lääkärin tulee olla vähintään yleislääkärioikeudet omaava laillistettu lääkäri. Terveyskeskuslääkäriltä edellytetään hyvää Suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Käytössä on Effica ? potilastietojärjestelmä ja puheentunnistus.
Tervetuloa töihin Lietoon!
Työnantaja: Liedon kunta / co Mehiläinen Sijainti: Kirkkotie 13, 21420 Lieto Yhteystiedot: Jussi Kääriä jussi.kaaria@mehilainen.fi +358407481259 Sijainti Kirkkotie 13, 21420 Lieto Ilmoitus jätetty: 22.03.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Mehiläinen

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskuslääkäri (Liedon kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut), on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 22.03.2016 ja sen on julkaissut Liedon kunta / co Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lieto , osoitteessa Kirkkotie 13, 21420 Lieto . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 108 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus