Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 22.03.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Liedon kunta Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteetMehiläinen on valittu Liedon kunnan terveyskeskuslääkäripalveluiden puitesopimustuottajaksi ja haemme nyt Lietoon erimittaisiin sijaisuuksiin terveyskeskuslääkäreitä. Työnkuvaan kuuluu terveyskeskuslääkärin vastaanottotyö (esim. ajanvarausvastaanotto, lastenneuvola, äitiysneuvola ja akuuttivastaanotto). Vastaanottotyö käsittää Härkätien terveyskeskuksen yhteistoiminta-alueen (Lieto, Koski Tl, Marttila ja Tarvasjoen taajama) Toimipiste on ensisijaisesti Liedossa, mutta tarvittaessa myös muissa vastanottopisteissä. Lääkärin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Lieto lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskuslääkäri (Liedon kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut), on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 22.03.2016 ja sen on julkaissut Liedon kunta / co Mehiläinen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.02.2017. Työpaikka sijaitsee Lieto . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 114 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus