Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Laitilan kaupunki Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteetHaemme lääkäreitä terveyskeskustyöhön Laitilaan ensi vuoden alusta alkavalle sopimuskaudelle. Kyseessä on perusterveydenhuollon tasoinen terveyskeskuslääkärin työ. Tarvittaessa tehtävään kuuluvat myös muut terveyskeskuslääkärin toimenkuvaan kuuluvat tehtävät (mm. koulut, neuvolat, vanhustyönyksiköt). Työtä tehdään arkisin klo 8.00 - 16.00 välisenä aikana. Työt alkavat tammikuussa 2017 ja Laitilaan on sovittavissa työt ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskuslääkäreitä Laitilaan, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 17.09.2016 ja sen on julkaissut Laitilan kaupunki / co Mehiläinen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 114 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus