Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 08.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lahden kaupungin sairaala Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteetHaemme alustavassa haussa kokenutta sisätautien ja gastroenterologian erikoislääkäriä Lahteen vuodeksi 2017 tähystystutkimuksiin. Tarve olisi 6-10 päivää kuukaudessa (kesä taukoa). Tehtävässä vaaditaan 10 vuoden työkokemus sisätautilääkärin työstä ja gastroenterologisten tähystystutkimusten teosta. Erinomainen, neuvoteltavissa oleva korvaus. Mikäli kiinnostuit, ole välittömästi yhteydessä!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sisätautien ja gastroenterologian erikoislääkäri Lahteen, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Lahden kaupungin sairaala / co Mehiläinen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 115 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus