Duunitori suosittelee
Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Mehiläinen Terveyspalvelut Oy
Pusulan terveysasema (Mehiläinen)
Oma Lääkärisi -terveysasemat

Lohjan kaupunki on siirtänyt Pusulan, Karjalohjan ja Sammatin terveysasemien lääkäriresurssoinnin Mehiläisen vastuulle kokonaisuudessaan.
Pusulan terveysasema sijaitsee n. 15-20 min. päästä Lohjalta ja asemalla työskentelee kolme täyspäiväistä lääkäriä, sekä lääkäri vanhustenhoidossa ja kouluterveydenhuollossa. Karjalohjan ja Sammatin terveysasemilla työskentelee lääkäri. Työnkuvaan kuuluvat pienehkön terveysaseman yleislääkärityö. Työaika 5 pv/vko ma-to klo 08-16 ja pe klo 08-14. Loistavat työpuitteet, sanelumahdollisuus sekä kokeneet hoitajat ja kollegat tukena. Työsuhteen pituus ja aloitus sovittavissa, mutta mielellään hieman pidempiaikainen työjakso.
Nyt tarjolla yleislääkärille paikka 5 pv/vko työhön Pusulan terveysasemalla vuoden 2017 alussa/alkupuolella aloitukseen. Kysy lisää!
Loistavat puitteet ja leppoisa tunnelma taattu vain noin tunnin päässä Helsingistä. Lyhyt matka myös Turun suunnasta. Potilastietojärjestelmä Pegasos. Korvaus ja muut työsuhde-edut erinomaiset.
Työnantaja: Mehiläinen Sijainti: Arvelankuja 1, 03850 PUSULA Yhteystiedot: Karo Vainionpaa Karo.Vainionpaa@mehilainen.fi Sijainti Arvelankuja 1, 03850 PUSULA Ilmoitus jätetty: 29.01.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Mehiläinen

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Arvelankuja 1, 03850 PUSULA

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pusulan, Karjalohjan ja Sammatin terveysasema ulkoistus!, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 29.01.2016 ja sen on julkaissut Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lohja , osoitteessa Arvelankuja 1, 03850 PUSULA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 104 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa