Duunitori suosittelee
Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Pirkkalan terveyskeskus
Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

Etsimme nyt psykiatria Pirkkalan mielenterveystoimistolle Helaakallion klinikalle, joka sijaitsee Tampereella. Työssä on mahdollisuus erittäin joustavaan työaikaan osa-aikaisena. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Tehtävään sopii psykiatrian erikoislääkäri ja erikoistumista suorittavat psykiatrit. Tästä sinulle mukava lisätyö erittäin hyvällä palkalla. Tervetuloa töihin!
Työnantaja: Pirkkalan terveyskeskus / co Mehiläinen Sijainti: Lentoasemantie 60, 33960 Pirkkala Yhteystiedot: Olli Palkivaara olli.palkivaara@mehilainen.fi +358469214717 Sijainti Lentoasemantie 60, 33960 Pirkkala Hakemukset: https://www.mehilainen.fi/meille-toihin/psykiatri-pirkkalaan Ilmoitus jätetty: 22.03.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Mehiläinen

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lentoasemantie 60, 33960 Pirkkala

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykiatri Pirkkalaan, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 22.03.2016 ja sen on julkaissut Pirkkalan terveyskeskus / co Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pirkkala , osoitteessa Lentoasemantie 60, 33960 Pirkkala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 97 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa