Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Päijät-Hämeen sosiaali ja terveysyhtymä
Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

Haemme lasten psykiatrian ja psykiatrian erikoislääkäreitä Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän lasten psykiatrian poliklinikalle (Päijät-Hämeen keskussairaalassa osoitteessa Keskussairaalankatu 7, Lahti.) ja psykiatrian avohoidon poliklinikoille (kolme toimintayksikköä Lahdessa sekä aluepoliklinikat Heinolassa ja Orimattilassa).
Nyt esimerkiksi haemme aikuispsykiatriaan Heinolan poliklinikalle lääkäriä ja aloitusaika on sovittavissa. Työ sopii hyvin osa-aikaisesti toteutettavaksi esimerkiksi 1-3 pv/vko (sovittavissa). Toiveissa psykiatrian erikoislääkäri tai erikoistumisen loppuvaiheilla oleva. Myös tarjolla Lahdessa 3 pv/vko yleispsykiatria ja 2 pv/vko mielialaryhmän psykiatrian paikka lääkärille.
Lahden psykiatrian poliklinikka 1 käsittää kolme erillistä hoitoryhmää: syömishäiriötyöryhmä ja hoitoryhmä 1 osoitteessa Vesijärvenkatu 9 D sekä hoitoryhmä 3 osoitteessa Sammonkatu 8 B. Hoitoryhmät vastaavat pitkistä yli 6 kk kestäväksi arvioiduista hoidoista ei-psykoottisten potilaiden osalta sekä hoitavat keskitetysti psykoterapeuttisen hoidon arviot ja toteuttamisen.
Lahden psykiatrian poliklinikka 2 käsittää psykoosityöryhmän sekä varhaiskuntoutustyöryhmän ja sijaitsee osoitteessa Vapaudenkatu 6.
Lahden psykiatrian poliklinikka 3 käsittää arviointi- ja konsultaatiotyöryhmän, päiväpoliklinikan sekä siltatyöryhmän, ja sijaitsee osoitteessa Hämeenkatu 20. Arviointi- ja konsultaatiotyöryhmä käsittelee aikuispsykiatrian avohoitoon tulevat lähetteet, tutkii uudet potilaat ja arvioi heidän hoidon tarpeensa, aloittaa hoidon ja toteuttaa lyhyet alle 6 kk kestävät hoidot. Lisäksi työryhmän tehtäviin kuuluu perusterveydenhuoltoa tukeva konsultaatiotoiminta.
Päiväpoliklinikka vastaa aikuispsykiatrian tehostetusta avohoidosta. Siltatyöryhmä on määräaikainen lisätuki aikuispsykiatrian potilaille, jotka ovat kotiutumassa sairaalasta tai tarvitsevat avohoidossa tiiviimpää kontaktia, esim. kotiin vietyä tukea.
Heinolan psykiatrian poliklinikka sijaitsee osoitteessa Rauhankatu 3, Heinola. Orimattilan psykiatrian poliklinikka sijaitsee osoitteessa Orionaukio 4, Orimattila.
Työaika on pääsääntöisesti virka-aikaan ma-pe klo 8-16. Solmimme ensisijaisesti pidemmän tai toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen. Työjakson pituus on kuitenkin neuvoteltavissa toiveesi mukaan.
Erinomainen korvaus, kysy lisää!
Työnantaja: Päijät-Hämeen sosiaali ja terveysyhtymä / co Mehiläinen Sijainti: Harjukatu 48, 15110 Lahti Yhteystiedot: Karo Vainionpaa Karo.Vainionpaa@mehilainen.fi Sijainti Harjukatu 48, 15110 Lahti Ilmoitus jätetty: 29.01.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Mehiläinen

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Harjukatu 48, 15110 Lahti

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykiatreja ja lastenpsykiatreja Päijät-Hämeeseen, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 29.01.2016 ja sen on julkaissut Päijät-Hämeen sosiaali ja terveysyhtymä / co Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa Harjukatu 48, 15110 Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 104 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa