Duunitori suosittelee

Työpaikkakuvaus

Pieksämäen kaupunki
Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

Tarjolla päivätöitä Pieksämäen terveyskeskuksessa vain tunnin ajomatkan sisällä Kuopiosta tai Jyväskylästä. Työnkuva voi sisältää perus ajanvarausvastaanottoa, päiväpäivystystä, kotisairaanhoitoa, osastotyötä tai neuvolaa. Työnkuvaan on mahdollisuus vaikuttaa oman kiinnostuksen mukaan. Talossa on hyvä seniorituki sekä hyvät konsultaatiomahdollisuudet. Erikoislääkäreitä tavattavissa päivistä riippuen. Mahdollisuus suorittaa terveyskeskuspalvelut. Mehiläisellä on vuokra-asunto lähellä sairaalaa, jota voi käyttää yöpymiseen. Töiden aloitus sopimuksen mukaan ja mahdollisuus sitoutua pitkäänkin työjaksoon. Erinomainen palkkaus!
Lisätiedot ja yhteydenotot:
Rekrytointipäällikkö Miia Pulkkinen puh. 050 378 3035, [email protected]
Aluepäällikkö Eetu Kumpulainen puh. 050 3667 090, [email protected]

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pertinkuja 1, 76101 Pieksämäki

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Päivätöitä Pieksämäellä, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 29.01.2016 ja sen on julkaissut Pieksämäen kaupunki / co Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Pieksämäki , osoitteessa Pertinkuja 1, 76101 Pieksämäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 115 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus