Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 09.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

A-klinikkasäätiö Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteetEtsimme nyt psykiatria Tampereen A-klinikan toimipisteeseen. Työssä on mahdollisuus erittäin joustavaan työaikaan osa-aikaisena tai täysaikaisena. Työt alkaa sopimuksen mukaan tai tammikuussa -17. Tehtävään sopii psykiatrian erikoislääkäri ja erikoistumista suorittavat psykiatrit, joilla on kokemusta päihdepuolen tehtävistä. Tästä sinulle mukava työ erittäin hyvällä palkalla. Tervetuloa töihin!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Helsinki lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Päihdelääkäri Tampereelle, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 09.08.2016 ja sen on julkaissut A-klinikkasäätiö / co Mehiläinen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 115 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus