Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Mehiläinen Terveyspalvelut Oy
Lahden terveyskeskus
Oma Lääkärisi -terveysasemat

Mehiläinen vastaa Lahdessa Oma lääkärisi Lahden Keskustan ja Eteläisen lähiklinikan avovastaanottopalveluista. Kokonaisuus kattaa myös Lahden kaupunginsairaalassa toimivan Nopsa päivä- ja traumapäivystyspisteen. Kyseessä on väestöpohjaltaan ja hankinta-arvoltaan maan suurin terveyskeskuksen vastaanottotoiminnan palveluhankinta. Palveluiden piiriin kuuluu n. 80 000 Lahtelaista.
Ajanvarausvastaanotot toimivat Oma lääkärisi Keskustan lähiklinikalla ja Eteläisellä lähiklinikalla. Päiväaikaikaista tk-päivystystä taas pyöritetään suurimmaksi osaksi Lahden kaupunginsairaalassa, jossa useampi Mehiläisen lääkäri paikalla joka arkipäivä klo 8-17 välillä. Päiväpäivystäjän lisäksi pisteessä toimii myös erillinen traumapäivystäjä joka arkipäivä klo 8-16. Trauma- ja päiväpäivystäjän lisäksi sairaanhoitajavetoisessa päiväpäivystyksessä toimii Mehiläisen lääkäri konsultaatiolääkärinä. Lähiklinikkatyöhön kuuluu myös muutamia päiväpäivystysvuoroja, mutta päivystystyöstä kiinnostuneille voidaan räätälöidä töitä myös pelkästään kaupunginsairaalan päivystyksestä.
Vakituisissa tehtävissä Oma lääkärisi lähiklinikoilla tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan kuukausipalkkaiseen työsuhteeseen. Mutta myös tuntipalkkaisia sopimuksia voidaan sopia.
Kartoitamme nyt muutamaa lääkäriä työskentelemään Eteläisellä ja Keskustan lähiklinikalla. Monipuolinen yleislääkärin työ. Työaika ma - pe klo 08/09 -klo 16/17 välillä. Osa-aikatyö ok ja aloitus mielellään syyskuusta eteenpäin (sovittavissa).
Hyvä korvaus! Kysy lisää!
Työnantaja: Lahden terveyskeskus / co Mehiläinen Yhteystiedot: Karo Vainionpaa Karo.Vainionpaa@mehilainen.fi Ilmoitus jätetty: 29.01.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Mehiläinen

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Oma lääkärisi Lahden Keskustan lähiklinikka ja Eteläinen lähiklinikka!, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 29.01.2016 ja sen on julkaissut Lahden terveyskeskus / co Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 97 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa