Duunitori suosittelee
LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Espoon sosiaali- ja terveystoimi
Mielenterveys- ja päihdepalvelukeskus Emppu
Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

Haemme lääkäriä Espoon mielenterveys- ja päihdepalveluihin, päihde- ja mielenterveyskuntoutuskeskus Emppuun, Espoon Matinkylään avovastaanottotyöhön. Työjakso 2.1.-30.9.2017. Työaika: 30 tuntia viikossa; 6 tuntia /työpäivä. Työ koostuu mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden lääke- ja muun hoidon suunnittelutyöstä ja toteutuksesta yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Toivotaan psyykkisten häiriöiden ja päihdelääketieteen tuntemusta sekä rutiinia perusterveydenhuollon vastaanottotyössä. Hyvä perehdytys työhön ja hyvä korvaus! Kysy lisää!
Työnantaja: Mielenterveys- ja päihdepalvelukeskus Emppu / co Mehiläinen Sijainti: Kalaonnentie 8, 2 krs., 02230 Espoo Yhteystiedot: Kasperi Rasilainen kasperi.rasilainen@mehilainen.fi +358503465265 Sijainti Kalaonnentie 8, 2 krs., 02230 Espoo Hakemukset: https://www.mehilainen.fi/meille-toihin/mielenterveys-ja-paihdetyota-espoossa-1 Ilmoitus jätetty: 15.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Mehiläinen

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kalaonnentie 8, 2 krs., 02230 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mielenterveys- ja päihdetyötä Espoossa, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut Mielenterveys- ja päihdepalvelukeskus Emppu / co Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Kalaonnentie 8, 2 krs., 02230 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 98 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa