Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 15.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Espoon sosiaali- ja terveystoimi Mielenterveys- ja päihdepalvelukeskus Emppu Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteetHaemme lääkäriä Espoon mielenterveys- ja päihdepalveluihin, päihde- ja mielenterveyskuntoutuskeskus Emppuun, Espoon Matinkylään avovastaanottotyöhön. Työjakso 2.1.-30.9.2017. Työaika: 30 tuntia viikossa; 6 tuntia /työpäivä. Työ koostuu mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden lääke- ja muun hoidon suunnittelutyöstä ja toteutuksesta yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Toivotaan psyykkisten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mielenterveys- ja päihdetyötä Espoossa, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut Mielenterveys- ja päihdepalvelukeskus Emppu / co Mehiläinen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.12.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 114 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus