Duunitori suosittelee

Työpaikkakuvaus

Kokkola, Mehiläinen
Mehiläisen lääkärikeskukset ja sairaalat

Mehiläinen Kokkola
Haemme useita erikoislääkäreitä ammatinharjoittajaksi Mehiläisen Kokkolan toimipisteeseen. Haussa lääkäreitä mm. seuraaville erikoisaloille: ortopedia, lastentaudit, gynekologia ja korvataudit. Voimme tarjota työtä myös psykiatrian alalle. Työsuhteen ehdot ja työajat joustavat sekä laajat työskentelymahdollisuudet valtakunnallisestikin. Yksikössä on ystävällinen ja avoin ilmapiiri sekä toimivat tilat.
Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä:
Ville Kaarela
050 468 7726 / [email protected]

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mehiläinen Kokkola, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 04.06.2016 ja sen on julkaissut Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 114 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus