Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Työpaikkakuvaus

Mäntsälän terveyskeskus
Mäntsälän päiväpäivystys
Mehiläisen päivystykset

Mehiläinen toimittaa päiväpäivystäjän Mäntsälän terveyskeskukseen arkisin, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä klo 8-18. Lääkärin työ on ensisijaisesti työtä Mäntsälän kunnan terveyskeskuksen ensiapupäivystyksessä. Tarvittaessa lääkäri käy kutsusta samassa rakennuksessa toimivalla terveyskeskuksen vuodeosastolla tai viereisessä rakennuksessa hoivaosastolla. Vastaanottotyön frekvenssi on keskimäärin 3-5 potilasta tunnissa. Ilta- ja yöpäivystys on järjestetty Hyvinkään ja Porvoon sairaaloiden yhteyteen. Pitkien vuorojen takia Mäntsälässä onnistuu tehdä mainiosti 2-4 päiväistä työviikkoa, joka luo myös suhteessa työntekijöille enemmän tunteja pienemmässä ajassa ja näin ollen enemmän vapaa-aikaa. Mahdollisuus kerryttää erikoistumiseen liittyviä tk-palveluita 3kk verran. Nopea yhteys pk-seudulta junalla tai autolla.
Pätevyysvaatimus: LL
Potilastietojärjestelmä: Pegasos
Osoite: Kivistöntie 14, 04600 Mäntsälä
Päivystysvuorot:
ma-su klo 8-18
Työnantaja: Mäntsälän päiväpäivystys / co Mehiläinen Sijainti: Kivistöntie 14, 04600 Mäntsälä Yhteystiedot: Minna Huittinen minna.huittinen@mehilainen.fi +358505751528 Sijainti Kivistöntie 14, 04600 Mäntsälä Ilmoitus jätetty: 29.01.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Mehiläinen

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kivistöntie 14, 04600 Mäntsälä

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, MÄNTSÄLÄN PÄIVÄPÄIVYSTYS, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 29.01.2016 ja sen on julkaissut Mäntsälän päiväpäivystys / co Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mäntsälä , osoitteessa Kivistöntie 14, 04600 Mäntsälä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 104 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa