Duunitori suosittelee
Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.01.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Mäntsälän terveyskeskus Mäntsälän päiväpäivystys Mehiläisen päivystyksetMehiläinen toimittaa päiväpäivystäjän Mäntsälän terveyskeskukseen arkisin, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä klo 8-18. Lääkärin työ on ensisijaisesti työtä Mäntsälän kunnan terveyskeskuksen ensiapupäivystyksessä. Tarvittaessa lääkäri käy kutsusta samassa rakennuksessa toimivalla terveyskeskuksen vuodeosastolla tai viereisessä rakennuksessa hoivaosastolla. Vastaanottotyön frekvenssi on keskimäärin 3-5 potilasta tunnissa. Ilta- ja yöpäivystys on järjestetty ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Mäntsälä muut terveydenhuoltoalan työt Mäntsälä lääkärit Mäntsälä hammashoito Mäntsälä hoitajat muut terveydenhuoltoalan työt lääkärit hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, MÄNTSÄLÄN PÄIVÄPÄIVYSTYS, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 29.01.2016 ja sen on julkaissut Mäntsälän päiväpäivystys / co Mehiläinen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.02.2017. Työpaikka sijaitsee Mäntsälä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 114 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus