Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Senior Java Developer

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

IT System and Network Administrator

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

Mehiläinen Terveyspalvelut Oy
Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

LIIKKUVA LÄÄKÄRI:Etsimme vielä yhtä vaihtelevasta työstä kiinnostunutta lääkäriä Pohjois-Suomen alueelle. Työn voi aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan. Liikkuva lääkäri työskentelee Mehiläisen vuokratyö-, päivystys- ja ulkoistuspisteissä joustavasti yhteyshenkilön määrittelemissä kohteissa. Ammattitaidon lisäksi liikkuvan lääkärin tärkein ominaisuus on joustavuus, sillä töitä sovitellaan yhdessä lyhyiksi jaksoiksi kerrallaan. Me hoidamme käytännön järjestelyt, jotta sinä voit keskittyä kliiniseen työhösi.
Työ voi sisältää vastaanottotyön lisäksi myös päivystystyötä, vuodeosastotyötä tai vaikka koulu- ja neuvolalääkärin työtä. Perehdytys ja konsultointi huolehditaan asianmukaisesti.
Työtä tehdään yleensä klo 8-18 välillä noin 37-40 tuntia viikossa. Nämä ovat kuitenkin vain suuntaviivoja ja voimme rakentaa yhdessä myös tästä poikkeavan paketin. Liikkuvan lääkärin työ sopiikin hyvin esimerkiksi tutkimusta tekevän lääkärin lisäansioksi tai muutoin epäsäännöllisempää työrytmiä kaipaavalle. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua helposti erilaisiin toimintaympäristöihin Pohjois-Suomen alueella ja silti palkkasi maksetaan yhdestä paikasta, tutun yhteyshenkilön järjestäessä työsi.
Tarjoamme myös mahdollisuuden liittyä Mehiläisen osakkuusjärjestelmään OmaPartnersin, jonka kautta mahdollisuus entistä parempaan ansiotasoon ja työsuhde-etuihin kuten työsuhdeautoon ja ?asuntoon.
Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää!

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikkuva lääkäri, Pohjois-Suomi, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 29.01.2016 ja sen on julkaissut Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 111 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus