Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Mehiläinen Terveyspalvelut Oy
Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

LIIKKUVA LÄÄKÄRI:Etsimme vielä yhtä vaihtelevasta työstä kiinnostunutta lääkäriä Pohjois-Suomen alueelle. Työn voi aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan. Liikkuva lääkäri työskentelee Mehiläisen vuokratyö-, päivystys- ja ulkoistuspisteissä joustavasti yhteyshenkilön määrittelemissä kohteissa. Ammattitaidon lisäksi liikkuvan lääkärin tärkein ominaisuus on joustavuus, sillä töitä sovitellaan yhdessä lyhyiksi jaksoiksi kerrallaan. Me hoidamme käytännön järjestelyt, jotta sinä voit keskittyä kliiniseen työhösi.
Työ voi sisältää vastaanottotyön lisäksi myös päivystystyötä, vuodeosastotyötä tai vaikka koulu- ja neuvolalääkärin työtä. Perehdytys ja konsultointi huolehditaan asianmukaisesti.
Työtä tehdään yleensä klo 8-18 välillä noin 37-40 tuntia viikossa. Nämä ovat kuitenkin vain suuntaviivoja ja voimme rakentaa yhdessä myös tästä poikkeavan paketin. Liikkuvan lääkärin työ sopiikin hyvin esimerkiksi tutkimusta tekevän lääkärin lisäansioksi tai muutoin epäsäännöllisempää työrytmiä kaipaavalle. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua helposti erilaisiin toimintaympäristöihin Pohjois-Suomen alueella ja silti palkkasi maksetaan yhdestä paikasta, tutun yhteyshenkilön järjestäessä työsi.
Tarjoamme myös mahdollisuuden liittyä Mehiläisen osakkuusjärjestelmään OmaPartnersin, jonka kautta mahdollisuus entistä parempaan ansiotasoon ja työsuhde-etuihin kuten työsuhdeautoon ja ?asuntoon.
Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää!

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikkuva lääkäri, Pohjois-Suomi, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 29.01.2016 ja sen on julkaissut Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Helsinki , osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 115 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus