Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Työpaikkakuvaus

Mehiläinen Terveyspalvelut Oy
Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

Etsimme vaihtelevasta työstä kiinnostunutta lääkäriä Länsi-Suomen alueelle. Työn voi aloittaa sopimuksen mukaan. Liikkuva lääkäri työskentelee Mehiläisen vuokratyö-, päivystys- ja ulkoistuspisteissä joustavasti aluepäällikön määrittelemissä kohteissa. Ammattitaidon lisäksi liikkuvan lääkärin tärkein ominaisuus on joustavuus, sillä töitä sovitellaan yhdessä lyhyiksi jaksoiksi kerrallaan. Me hoidamme käytännön järjestelyt, jotta sinä voit keskittyä kliiniseen työhösi.
Työ painottuu terveyskeskusvastaanottotyöhön, mutta voi sisältää myös päiväaikaista päivystystyötä, vuodeosastotyötä tai vaikka koulu- ja neuvolalääkärin työtä. Työpisteet pyritään järjestämään siten, ettei työkohde vaihdu kesken päivän. Perehdytys ja konsultointi huolehditaan asianmukaisesti.
Työtä tehdään yleensä klo 8-18 välillä noin 37-40 tuntia viikossa. Nämä ovat kuitenkin vain suuntaviivoja ja voimme rakentaa yhdessä myös tästä poikkeavan paketin. Liikkuvan lääkärin työ sopiikin hyvin esimerkiksi tutkimusta tekevän lääkärin lisäansioksi tai muutoin epäsäännöllisempää työrytmiä kaipaavalle. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua helposti erilaisiin toimintaympäristöihin Länsi-Suomen alueella ja silti palkkasi maksetaan yhdestä paikasta, tutun yhteyshenkilön järjestäessä työsi.
Tarjoamme myös mahdollisuuden liittyä osakkuusjärjestelmäämme, jonka kautta mahdollisuus entistä parempaan ansiotasoon ja työsuhde-etuihin kuten työsuhdeautoon ja asuntoon.
Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää!
Työnantaja: Mehiläinen Sijainti: Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki Yhteystiedot: Olli Palkivaara olli.palkivaara@mehilainen.fi +358469214717 Sijainti Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki Hakemukset: https://www.mehilainen.fi/meille-toihin/open-position/liikkuva-laakari-lansi-suomi-0 Ilmoitus jätetty: 29.01.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Mehiläinen

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikkuva lääkäri, Länsi-Suomi, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 29.01.2016 ja sen on julkaissut Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 97 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa