Duunitori suosittelee

Työpaikkakuvaus

Mehiläinen Terveyspalvelut Oy
Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

Pystyäksemme vastaamaan paremmin kasvavan asiakaskuntamme akuutteihin tarpeisiin, haemme joukkoomme lisää avainlääkäreitä, ns. liikkuvan lääkärin työhön.
Mehiläisen liikkuvat kuntalääkärit ovat ensimmäisenä paikalla kun jollekin kuntapuolen päivätyöasiakkaallemme syntyy akuutti tarve päiväaikaiseen lääkärin työhön esimerkiksi pitkäaikaisen sairastumisen tai yllättävien työpaikan vaihdosten seurauksena. Työ painottuu terveyskeskusvastaanottotyöhön, mutta voi sisältää myös päiväaikaista päivystystyötä, vuodeosastotyötä tai vaikka koulu- ja neuvolalääkärin työtä.
Toimenkuva ei sisällä päivystyspisteiden takapäivystäjänä toimimista eikä työkohde yleensä vaihdu päivittäin. Työjaksojen pituudet vaihtelevat pääsääntöisesti viikosta muutamaan kuukauteen. Kohteita valittaessa arvioimme tietysti myös henkilökohtaiset toiveet ja soveltuvuuden kyseiseen pisteeseen. Perehdytys ja konsultointi on huolehdittu asianmukaisesti.
Työaika on virka-aika klo 8-18 välillä ja työviikko on pituudeltaan 37-40 tuntia. Iltaisin-, viikonloppuisin ja arkipyhinä olet vapaalla ihan kuin kuka tahansa päivätyötä tekevä lääkäri. Mitään virka-ajan ulkopuolista päivystysvelvoitetta ei ole. Halutessasi teet lisäansioita Mehiläisen lukuisissa päivystyspisteissä iltaisin ja viikonloppuisin korotetulla korvauksella!
Tarjoamme mahdollisuuden tutustua helposti erilaisiin toimintaympäristöihin. Mehiläinen järjestää työkohteet, joten säästyt itse soittorumbalta paikkoja hakiessa. Työnantaja pysyy myös samana, joten palkka tulee tutusti samasta paikasta, verokortti pysyy paikallaan ja yhteyshenkilösi pysyy samana koko ajan. Mehiläisellä on varmasti yksi laajimmista asiakaskunnista Etelä-Suomessa, joten monipuolisia ja mielenkiintoisia työkohteita riittää.
Liikkuvan lääkärin työ vaatii tiettyä joustavuutta, jota korvataan tehtävästä maksettavalla erinomaisella kuukausipalkalla! Myös palkalliset lomat kertyvät normaalisti vuosilomalain mukaan ja lomaa pidät silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii!
Tarjoamme myös mahdollisuuden liittyä osakkuusjärjestelmään OmaPartnersin, jonka kautta mahdollisuus entistä parempaan ansiotasoon ja työsuhde-etuihin kuten työsuhdeautoon ja ?asuntoon.
Kysy lisää aluepäälliköiltä ja liity mukaan Mehiläisen avainkuntalääkäreiden joukkoon!

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikkuva kuntalääkäri, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 29.01.2016 ja sen on julkaissut Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Helsinki , osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 115 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus