Duunitori suosittelee

Työpaikkakuvaus

Lieksan terveyskeskus
Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

Haemme Lieksan terveyskeskukseen lääkäriä päivätöihin ajanvarausvastaanottoon. Työnkuvaan on mahdollisuus sisällyttää myös päiväpäivystystä. Lääkärin voi tehdä Lieksassa myös pidennettyä työpäivää klo: 8-20 esim. 2-3 pv/vk, jolloin viikkotyötunnit saa kätevästi täyteen. Mahdollisuus suorittaa terveyskeskuspalvelut. Väestöpohja on noin 11 700 ihmistä. Potilastietojärjestelmänä on Mediatri johon järjestämme tarvittaessa perehdytyksen. Pätevyysvaatimus LK/LL. Lieksa on erinomainen paikka käydä tekemässä myös satunnaisia vastaanottopäiviä koulun ohella! Järjestämme yöpymisen kaikille lääkäreillemme joko terveyskeskuksen tiloista tai hotellista. Terveyskeskuspalveluiden suorittajilla on mahdollisuus hankkia edullinen työsuhdeasunto Mehiläisen kautta. Lieksan terveyskeskus sijaitsee Pohjois-Karjalassa noin 95 km päässä Joensuusta ja 184 km päässä Kuopiosta.
Lisätiedot ja yhteydenotot:
Rekrytointipäällikkö Miia Pulkkinen puh. 050 378 3035, [email protected]

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Korpi-Jaakonkatu 21, 81700 Lieksa

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lieksan terveyskeskus, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 29.01.2016 ja sen on julkaissut Lieksan terveyskeskus / co Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Lieksa , osoitteessa Korpi-Jaakonkatu 21, 81700 Lieksa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 114 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus