Duunitori suosittelee
Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Daghemsföreståndare, Pilke Merituuli

Pilke Päiväkodit Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Kotkan kaupunki
Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

Etsimme lasten ja nuorten lääkäriä Kotkaan. Tehtäviin kuuluvat neuvola- ja kouluterveydenhuollon kehittäminen ja koordinointi sekä konsultaatiopalvelun antaminen varhaisen tuen palveluiden tiimeille (kehitysneuvolatiimi, perheneuvolatiimi, moniammatilliset lasten ja nuorten tiimit). Lisäksi lääkäri tekee suoraa asiakastyötä edellä mainituissa yksiköissä. Tehtäviin on mahdollista sisällyttää myös neuvola, koulu ja opiskelijaterveydenhuollon lääkärin työtehtäviä. Aloitus sovittavissa, mutta mielellään syksyn 2016 aikana. Työn pituus sovittavissa ja mielellään toiveena pidempi työjakso.
Tarjolla lasten ja nuorten lääkärille monipuolinen ja mielenkiintoinen työ ilman päivystystä. Erittäin korkea korvaus, kysy lisää!
Työnantaja: Kotkan kaupunki / co Mehiläinen Sijainti: Kustaankatu 2, 48100 Kotka Yhteystiedot: Karo Vainionpaa Karo.Vainionpaa@mehilainen.fi Sijainti Kustaankatu 2, 48100 Kotka Hakemukset: https://www.mehilainen.fi/meille-toihin/lasten-ja-nuorten-laakari-kotkaan-0 Ilmoitus jätetty: 22.03.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Mehiläinen

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kustaankatu 2, 48100 Kotka

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lasten ja nuorten lääkäri Kotkaan!, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 22.03.2016 ja sen on julkaissut Kotkan kaupunki / co Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kotka , osoitteessa Kustaankatu 2, 48100 Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 99 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa