Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 22.03.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kotkan kaupunki Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteetEtsimme lasten ja nuorten lääkäriä Kotkaan. Tehtäviin kuuluvat neuvola- ja kouluterveydenhuollon kehittäminen ja koordinointi sekä konsultaatiopalvelun antaminen varhaisen tuen palveluiden tiimeille (kehitysneuvolatiimi, perheneuvolatiimi, moniammatilliset lasten ja nuorten tiimit). Lisäksi lääkäri tekee suoraa asiakastyötä edellä mainituissa yksiköissä. Tehtäviin on mahdollista sisällyttää myös neuvola, koulu ja opiskelijaterveydenhuollon lääkärin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Kotka lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lasten ja nuorten lääkäri Kotkaan!, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 22.03.2016 ja sen on julkaissut Kotkan kaupunki / co Mehiläinen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.12.2016. Työpaikka sijaitsee Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 114 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus