Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.01.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Päijät-Hämeen keskussairaala Mehiläisen päivystyksetMehiläinen vastaa osasta Päijät-Hämeen keskussairaalan yhteispäivystyksen Akuutti24 YLE-vuoroista. Lahdessa on mahdollisuus yhdistellä töitä joustavasti, sillä Mehiläinen vastaa Akuutti24:n lisäksi Lahdessa kahden terveysaseman (Eteläinen ja Keskustan lähiklinikat) sekä kaupunginsairaalan päivystyksen toiminnasta. Päivystyksessä tehdyistä töistä voi hakea sairaala- ja reunapalveluja. Päivystystyöt yhdistettynä terveyskeskuksiemme töiden kanssa voi olla mahdollista kerryttää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Lahti muut terveydenhuoltoalan työt Lahti lääkärit Lahti hammashoito Lahti hoitajat muut terveydenhuoltoalan työt lääkärit hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LAHDEN AKUUTTI24-PÄIVYSTYS, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 29.01.2016 ja sen on julkaissut Päijät-Hämeen keskussairaala / co Mehiläinen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.02.2017. Työpaikka sijaitsee Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 115 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus